HomeΚΡΗΤΗΙκανοποίηση Γ. Τσιρώνη για την περιοδεία του στην Κρήτη

Ικανοποίηση Γ. Τσιρώνη για την περιοδεία του στην Κρήτη

«Έχουμε αποκομίσει μια πολύ πλούσια εμπειρία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ικανοποίησή του για τις επαφές που είχε στην Κρήτη κατά την διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του και τις συναντήσεις του με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων, παραγωγούς και αγρότες, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης με δήλωσή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σήμερα ο κ.Τσιρώνης, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του στους νομούς Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Ρεθύμνου, επισκέφθηκε τη Σητεία και είχε συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης Θοδωρή Πατεράκη, όπου συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Επίσης συναντήθηκε με εκπρόσωπους παραγωγών όπου του εξέθεσαν τα αιτήματα τους ζητώντας λύσεις κατά την διάρκεια ενός γόνιμου – όπως χαρακτηρίσθηκε- διαλόγου.

Ο κ. Τσιρώνης μετά την επίσκεψη στη Σητεία και την ολοκλήρωση της περιοδείας του και λίγο πριν αναχωρήσει επιστρέφοντας στην Αθήνα μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ευχαρίστησε τους φορείς -τον περιφερειάρχη, τους αντιπεριφερειάρχες, τους δημάρχους και τους εκπροσώπους των αγροτικών φορέων – για την υποδοχή και τον γόνιμο διάλογο, όπως είπε .

«Έχουμε αποκομίσει μια πολύ πλούσια εμπειρία. Έγιναν πολλές συσκέψεις εργασίας στις οποίες μίλησαν οι παραγωγοί και για αρκετές ώρες και σήμερα η τελευταία στη Σητεία με παραγωγικούς φορείς το ΤΕΙ και συνδικαλιστικές οργανώσεις» είπε.

«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι ο ουσιαστικός διάλογος είναι εκείνος που βοηθά στη λύση των προβλημάτων» πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Θέλω να τονίσω συνέχισε ο κ. Τσιρώνης ότι η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή σε όλους τους εκπροσώπους των αγροτών , των συνδικαλιστικών φορέων και της Αυτοδιοίκησης για συνέχιση του διαλόγου και των γόνιμων προτάσεων που ακούστηκαν».

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρθηκε στη συνέχεια στις επαφές και στο διάλογο που είχε στα Ανώγεια, το Ρέθυμνο, στη Μεσαρά και το Λασίθι.

«Κατά το μέτρο του δυνατού είδαμε πάρα πολλούς παράγωγους και όποιος ήθελε ερχόταν και έλεγε την άποψη του» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ίδιο ακούσθηκαν πολλές απόψεις και σκληρές κριτικές προσθέτοντας πως «μας αρέσει η σκληρή κριτική που μας βοηθά να δουλεύουμε καλύτερα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση