HomeΚΟΣΜΟΣΑυτοκίνητο «εισέβαλε» στο μετρό του Βερολίνου – 6 τραυματίες

Αυτοκίνητο «εισέβαλε» στο μετρό του Βερολίνου – 6 τραυματίες

Ολονύχτια επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησαν όσοι πολίτες βρέθηκαν στη στάση Bernauer Strasse στο Μετρό του Βερολίνου, όταν αυτοκίνητο «μπούκαρε» κυριολεκτικά μέσα στις εγκαταστάσεις, παρασύροντας με την τρελή του πορεία έξι άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής και η αστυνομία το αποδίδει καθαρά σε ατύχημα, αποκλείοντας οποιαδήποτε σχέση με τρομοκρατική ενέργεια.

amaksi-berolino-stathmos2

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος όταν προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με ένα ποδήλατο, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του.

Όπως ανακοινώθηκε από το γερμανικό υπουργείο Υγείας, από τους έξι τραυματίες, οι τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το Μετρό του Βερολίνου συνέχισε κανονικά τη λειτουργία, με εξαίρεση τη στάση που συνέβη το ατύχημα, η οποία δόθηκε εντολή να κλείσει και να μην πραγματοποιούν στάσεις οι διερχόμενοι συρμοί.

Προκειμένου να ανασυρθεί το αυτοκίνητο από την πλατφόρμα του Μετρό, ενεργοποιήθηκαν οι ειδικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες εργάζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Car drives down stairs to metro station

Το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο στο Βερολίνο βρίσκεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών λόγω της εκδήλωσης που οργάνωσε η Προτεσταντική Εκκλησία, γνωστή ως  «Kirchentag» ή Germany’s Protestant Church Assembly.

Car drives down stairs to metro station
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση