HomeΚΡΗΤΗΣτο μικροσκόπιο τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα

Στο μικροσκόπιο τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα

Συνάντηση Γιάννη Τσιρώνη-Αντώνη Ζερβού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα ζητήματα που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα – την διαχείριση υπολειμμάτων της ελαιοπαραγωγής, καθώς και την διασφάλιση των υδατικών πόρων,  επικεντρώθηκε  η συζήτηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιάννη Τσιρώνη κατά την επίσκεψη του στο δημαρχείο της πόλης.

«Μας δόθηκε – ανέφερε ο ίδιος- η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια εκτενή αναφορά σχετικά με τα προϊόντα της περιοχή μας (λάδι), ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε και για  το θέμα διαχείρισης των υπολειμμάτων της ελαιοπαραγωγής.

tsironis-zerbos2

Έθεσα -πρόσθεσε-  ζητήματα διασφάλισης των υδατικών πόρων μέσα από έργα που εδώ και καιρό συζητούνται και πρέπει επιτέλους να περάσουν σε τροχιά υλοποίησης (μικρό φράγμα Καθαρού- Κρούτσα, Λιμνοδεξαμενή Φουρνής- Καστελλίου)- έργα τα οποία αναμφισβήτα θα στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα και κατά συνέπεια τον τουρισμό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την παραπάνω συνάντηση τέθηκαν από τον δήμαρχο θέματα που σχετίζονται με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΣΤΕΚ) που λειτουργούν στην περιοχή, ενώ εκφράστηκε η ευχή τα ζητήματα που εκκρεμούν να περάσουν σε τροχιά υλοποίησης ώστε να υπάρξει το προσδοκώμενο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση