HomeHL-SportsΜε τα ίδια προβλήματα ο ΟΦΗ

Με τα ίδια προβλήματα ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκτός για την αναμέτρηση με τη Σπάρτη ο τραυματίας Πουρτουλίδης και οι τιμωρημένοι * Τα εισιτήρια του ματς * Σεμινάριο για τους κινδύνους του στοιχηματισμού και τα «στημένα»

ο μυαλό του στη Σπάρτη για λόγους… γοήτρου έχουν στον ΟΦΗ, με την προετοιμασία να συνεχίζεται την Παρασκευή .

Τα προβλήματα εν όψει του αγώνα της Κυριακής  είναι δεδομένα για τον Νίκο Παπαδόπουλο, αφού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κομεσίδης και Νάστος, καθώς και ο τραυματίας Πουρτουλίδης.

Η προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου  με προπόνηση στο ΒΑΚ και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα εισιτήρια του ματς, που τιμώνται 5 και 10 ευρώ.

Αναλυτικά: «Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Σπάρτη, που θα γίνει την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ. Τα εισιτήρια τιμώνται 5 και 10 ευρώ.

Στα 5 ευρώ για τις θύρες 1,4,5 και 10 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8.

Εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο».

Τέλος, οι παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά και της Κ19 παρακολούθησαν ειδικό σεμινάριο της Sportradar για τους κινδύνους του στοιχηματισμού, τις συνέπειες και τις ευθύνες για τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες που συμμετέχουν και εμπλέκονται σε αυτό, αλλά και τους τρόπους ελέγχου των ύποπτων ή χειραγωγημένων αγώνων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Τους κινδύνους, του στοιχηματισμού, τις συνέπειες και τις ευθύνες για τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες που συμμετέχουν και εμπλέκονται σε αυτό, αλλά και τους τρόπους ελέγχου των ύποπτών ή χειραγωγημένων αγώνων, ανέλυσε στους παίκτες της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και της Κ19, σε ειδικό σεμινάριο, που έγινε για αυτό το σκοπό, ο κ. Αλέξανδρος Γεροντικός, εκ μέρους της εταιρείας Sportradar, η οποία συνεργάζεται με την ΕΠΟ, την Σούπερ Λίγκ και την Football league.

Tο ενδιαφέρον σεμινάριο έγινε την  Πέμπτη  το απόγευμα στην αίθουσα του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου, καθώς ακολούθησε και σεμινάριο διαιτησία, πάνω στις νέες αλλαγές των κανονισμών ποδοσφαίρου, από τον εκπαιδευτή διαιτητών της ΕΠΟ, Μιχάλη Γαρεφαλάκη.

Και τα δυο σεμινάρια είναι μέσα στις υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τον φάκελο της αδειοδότησης και τα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, οι προπονητές, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και της Κ19 του συλλόγου.

Η σύνδεση του στοιχηματισμού με το οργανωμένο έγκλημα, οι απαγορεύσεις που υπάρχουν προς τους παίκτες για την συμμετοχή και την εμπλοκή τους σε αυτό, αλλά και αποδεδειγμένα παραδείγματα αθλητών και ομάδων που χειραγωγούσαν τους αγώνες που συμμετείχαν, κράτησαν ψηλά το δείκτη του ενδιαφέροντος στο σεμινάριο για τον στοιχηματισμό, όπως και οι δυνατότητες ανίχνευσης αγώνων που κρίνονται ύποπτοι στοιχηματικά, από την sportradar, η οποία έχει ως σλόγκαν “μην παίζεις με το μέλλον σου, προστάτεψε το άθλημα μας”.

Στη συνέχεια ο εκπαιδευτής διαιτητών Μιχάλης Γαρεφαλάκης ανέλυσε συγκεκριμένα άρθρα του κανονισμού, πάνω σε σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει και με παραδείγματα, έδωσε τη δυνατότητα σε παίκτες ,προπονητές, αλλά και μέλη της διοίκησης  του ΟΦΗ, να αντιληφθούν τις σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει.

Και τα δυο σεμινάρια είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και κράτησαν περίπου δυο ώρες, σε υψηλό επίπεδο των ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της, ευχαριστεί τον κ. Γεροντικό και την Sportradar, για την ενδιαφέρουσα ενημέρωση, πάνω στην “μάστιγα” ύποπτου στοιχηματισμού και των χειραγωγημένων αγώνων, αλλά και την ΚΕΔ ΕΠΟ και τον Μιχάλη Γαρεφαλάκη, για την ενημέρωση πάνω στις αλλαγές κανονισμών».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση