HomeΕΛΛΑΔΑΖάκυνθος: Αλβανός μαχαίρωσε Έλληνα μπροστά σε πλήθος κόσμου

Ζάκυνθος: Αλβανός μαχαίρωσε Έλληνα μπροστά σε πλήθος κόσμου

Δεν κινδυνεύει η ζωή του θύματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Πάγωσαν» όσοι βρίσκονταν στην περιοχή Καλλιπάδο στη Ζάκυνθο και παρακολουθούσαν τον καυγά που ξέσπασε μέρα- μεσημέρι ανάμεσα σε έναν 22χρονο Αλβανό και έναν 38χρονο Έλληνα, όταν είδαν τον πρώτο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπάει ξανά και ξανά με αυτό τον δεύτερο!

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, τον οποίο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί για να διαφύγει ο νεαρός δράστης. Ωστόσο, εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν ενημερωθεί για το αιματηρό περιστατικό και τον εγκλώβισαν πριν απομακρυνθεί από την περιοχή. Το μαχαίρι με το οποίο προκάλεσε πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του θύματος, βρέθηκε πεταμένο στον τόπο του τραυματισμού.

Ο 22χρονος, που προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια και ισχυρίστηκε ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία. Ο 38χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείου της Ζακύνθου έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση