Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει αύριο το πρωί ο 33χρονος άνδρας που εντοπίστηκε από τις λιμενικές αρχές του Ηρακλείου να αποβιβάζεται από το πλοίο της γραμμής έχοντας στις βαλίτσες του κοκαΐνη και χασίς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, ο 33χρονος – που κατάγεται από την Αλβανία, μετέφερε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο Ηράκλειο 58,1 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου και 3.122 γραμμάρια χασίς.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο δράστης ήταν ήδη γνώριμος στις αρχές και του είχε απαγορευτεί η είσοδος σε χώρες της Σένγκεν (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα) ενώ είχε ήδη εκτίσει ποινή σε φυλακή για διάφορες ληστείες που είχε διαπράξει.

narkotika-limani

Η σύλληψή του και ο… εντολέας του

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά από έλεγχο που έκαναν άνδρες του λιμενικού σώματος του Ηρακλείου στις βαλίτσες του 33χρονου.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης οι αρχές διαπίστωσαν πως ο 33χρονος ήταν απλώς ένα… βαποράκι που είχε πάρει εντολή από έναν φυλακισμένο στον Κορυδαλλό για να «σπρώξει» την συγκεκριμένη ποσότητα ναρκωτικών στις πιάτσες του Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση