Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε σήμερα ο 56χρονος πατέρας για να απολογηθεί για το «θερμό» επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στις Μαλάδες Ηρακλείου και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα και να συλληφθούν συνολικά εφτά.

Ο 56χρονος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους όπως η απαγορευση εξοδου από τη χώρα και να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθεροι με όρους είχαν αφεθεί και οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες ενώ έχει οριστεί η δικάσιμος για τις 18 Ιανουαρίου του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συμπλοκή συμμετείχαν μέλη δύο οικογενειών, που μένουν στην ίδια γειτονιά της περιοχής, και πιάστηκαν στα χέρια για κτηματικές διαφορές που έχουν τα τελευταία χρόνια μεταξύ τους.

Το χρονικό

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν τρία άτομα από τις δύο οικογένειες άρχισαν να λογομαχούν.

Λίγο αργότερα τα πνεύματα οξύνθηκαν και άρχισαν ο ένας να χτυπάει τον άλλον.

Τότε ήταν που παρενέβησαν και άλλα τέσσερα άτομα, μέλη των δύο οικογενειών, νεαροί, αλλά ηλικιωμένοι και ο καβγάς πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μάλιστα ένας εκ των πρωταγωνιστών της συμπλοκής πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Στη συνέχεια αστυνομικοί που εκλήθησαν, έφτασαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες σε όλους τους εμπλεκόμενους, ενώ οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση