HomeHL-TOPΠατέρας τριών παιδιών ο εργάτης που έπεσε από ύψος 9,5 μέτρων

Πατέρας τριών παιδιών ο εργάτης που έπεσε από ύψος 9,5 μέτρων

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πατέρας τριών παιδιών είναι ο 40χρονος εργάτης που σήμερα το πρωί έπεσε από ύψος 9,5 μέτρων σε εργοτάξιο που δούλευε στην Χανιόπορτα.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 40χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και αυτή την ώρα δίνει μάχη για την ζωή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

ergatiko-atyxhma-4

Με το άκουσμα του νέου εργατικού ατυχήματος έσπευσαν στο σημείο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Στ. Βοργιάς αλλά και η επιθεώρηση εργασίας για να πραγματοποιήσουν μία πρώτη αυτοψία στον χώρο.

ergatiko-atyxhma-3

Εκεί, όπως αναφέρει ο κ. Βοργιάς, ζήτησαν από τους αλλοδαπούς εργαζόμενους που ήταν μάρτυρες του ατυχήματος να μην εγκαταλείψουν τον χώρο εκείνοι όμως έφυγαν λέγοντας πως είχαν εντολή να αποχωρήσουν.

Ο άτυχος εργαζόμενος – που κατάγεται από την Αλβανία – αυτή την ώρα χειρουργείται ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

ergatiko-atyxhma-2

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΕΚΗ, «το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με συναδέλφους του πρόκειται για τον ίδιο εργαζόμενο που μας είχε απασχολήσει προ καιρού σε άλλο εργατικό ατύχημα σε εργοτάξιο στην περιοχή της Ανάληψης στο Κέντρο του Ηρακλείου».

ergatiko-atyxhma-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση