HomeHL-GreeceΠοιους «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο

Ποιους «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο

Ποιοι τρομοκράτες παραμένουν ασύλληπτοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ έχει προκαλέσει η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής, πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, κρύβεται η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για την αποστολή των 10 τρομοπακέτων, τον περασμένο Μάρτιο, δύο εκ των οποίων έφτασαν στον προορισμό τους (στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας και στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι) και οκτώ εντοπίστηκαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ. στο Κρυονέρι.

Να σημειωθεί ότι το όνομά του Λουκά Παπαδήμου βρισκόταν στη λίστα με τους 70 στόχους της Πόλας Ρούπα, που είχαν βρεθεί στο «στρατηγείο» που διατηρούσε στην Ηλιούπολη.

Ασύλληπτοι τρομοκράτες

Εκτός από τα μέλη των «Πυρήνων», υπάρχουν και τρομοκράτες που ανήκαν στο περιβάλλον της Πόλας Ρούπα, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι.

Στο «στρατηγείο» του μέλους του «Επαναστατικού Αγώνα» είχαν βρεθεί πλαστές ταυτότητες ενός «ξανθού» άνδρα και ενός «σγουρομάλλη». Οι δυο τους μαζί με τρία ακόμα άτομα και έναν ποινικό «μάγειρα»-κατασκευαστή βομβών φέρονται να αποτελούσαν τον πυρήνα της Πόλας Ρούπα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση