HomeHL-9Μετανιωμένος ο πατέρας που κακοποιούσε την κόρη του – Αύριο απολογείται

Μετανιωμένος ο πατέρας που κακοποιούσε την κόρη του – Αύριο απολογείται

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το κεφάλι σκυμμένο πέρασε το κατώφλι του ανακριτή Χανίων σήμερα το πρωί ο 55χρονος πατέρας που φέρεται να κακοποιούσε βάναυσα, χτυπώντας και κλειδώνοντας στο δωμάτιο της την ίδια του την κόρη.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του, Γιώργος Φρατζεσκάκης, εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή ενώ εν μέρει φαίνεται να αποδέχεται όσα του καταλογίζουν.

Ο 55χρονος πατέρας ζήτησε και πήρε αναβολή και αναμένεται να απολογηθεί αύριο το πρωί.

«Πήραμε προθεσμία για αύριο, για να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε την υπεράσπισή μας καλύτερα», επεσήμανε σχετικά ο κ. Φρατζεσκάκης.

Κακουργηματικού χαρακτήρα η μία ποινική δίωξη

Κακουργηματικού χαρακτήρα είναι η μία ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας Χανιών στον 55χρονο.

Πρόκειται για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας – σωματική βλάβη με μεθοδευμένη πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου ενώ ο 55χρονος φέρει ποινική δίωξη για παράνομη κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο εφιάλτης, που ζούσε η 15χρονη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα, έλαβε τέλος, όταν η ίδια μαζί με τη μητέρα της βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τη βίαιη συμπεριφορά του 55χρονου στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί άκουγαν άφωνοι το ανήλικο κορίτσι να περιγράφει τις στιγμές που έζησε με πρωταγωνιστή τον πατέρα της, μη μπορώντας να πιστέψουν πώς μπορεί ένας πατέρας να κακοποιεί βάναυσα το ίδιο του το παιδί.

Η 15χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι το κορίτσι φέρει εκτεταμένες εκχυμώσεις σε όλο του το σώμα.

Η 33χρονη μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ενώ γνώριζε για τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της απέναντι στην κόρη τους, δεν τολμούσε νωρίτερα να μιλήσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση