HomeHL-SportsΠανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, σε παιχνίδι για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε τη νίκη με αυτογκόλ του Ρισβάνη στο 14’ και έφτασε τους 8 βαθμούς, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για την τύχη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες έπαιξαν ανοικτά και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο ο νικητής κρίθηκε με ένα και μοναδικό γκολ.

Ο ΠΑΟΚ κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο 14΄ στάθηκε τυχερός. Ο Πρίγιοβιτς στην προσπάθεια του να γυρίσει τη μπάλα προς την «καρδιά» της περιοχής των γηπεδούχων σκόραρε, καθώς ο Ρισβάνης της άλλαξε πορεία και την έστειλε στα δίχτυα του Μπαντή.

Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου πάντως είπε «όχι» στο 26΄ όταν απόκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Τσίμιροτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Γλύκος σταμάτησε τον Μπεν στο τετ-α-τετ που είχαν.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του ματς έπεσε και οι δύο αντίπαλοι υπέπεσαν σε πολλά λάθη. Στο 74΄ ο ΠΑΟΚ, στην πρώτη του τελική προσπάθεια στο ημίχρονο, έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Μπαντής με σπουδαία επέμβαση δεν επέτρεψε στον Πέλκα να πανηγυρίσει. Στο 85΄ η κεφαλιά του αμαρκάριστου Μπίσεσβαρ πέρασε λίγο άουτ και έτσι το 1-0 δεν άλλαξε ως το τέλος.

Γκολ: 14′ αυτ. Ρισβάνης

Κίτρινες κάρτες:
Γκιοατά, Οικονόμου, Ταπόκο – Πούγγουρας

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Μπαντής, Γκιοατά, Οικονόμου, Ρισβάνης (58′ Σταυρόπουλος), Τασουλής, Σαββίδης (80′ Βουκελάτος), Κόρμπος, Ταπόκο, Καθάριος, Μασούρας (55′ Μαχμούτοβιτς), Μπεν.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Πούγγουρας (46′ Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (68′ Πέλκας), Ενρίκε (86′ Κίτσιου), Πρίγιοβιτς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση