Στην Κρήτη θα βρίσκεται από αύριο μέχρι και το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης ο οποίος θα περιοδεύσει στους νομούς Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου.

Ο αναπληρωτής υπουργός θα συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και αγροτικούς φορείς για θέματα που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα αύριο στις 9:30 το πρωί ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση στο δημαρχείο Ανωγείων με τον δήμαρχο Εμμανουήλ Καλλέργη, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους ενώ στις 11:00 θα ακολουθήσει εκδήλωση για την αγροτική ανάπτυξη με φορείς από την ευρύτερη περιοχή.

Στις 7:00 το απόγευμα ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο Ρεθύμνου με τον δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη ενώ στις 9 το βράδυ θα συνομιλήσει με την Πρωτοβουλία Αλιέων Ρεθύμνου.

Την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 9:00 το πρωί ο αν. υπουργός θα συναντηθεί στην Αντιπεριφέρεια με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιόνη, ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στο Τυμπάκι, στον Πύργο και στο Κουσέ Ηρακλείου προκειμένου να συνομιλήσει με αγροτικούς φορείς και συνεταιρισμούς βιολογικών προϊόντων και να επισκεφτεί αγροτικές μονάδες της περιοχής.

Το απόγευμα στις 6:30 ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων Εμμανουήλ Κοκοσάλη, ενώ αμέσως μετά, στις 7:00 το βράδυ θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με εκπροσώπους βιοκαλλιεργητών, επιχειρηματικούς και επιστημονικούς φορείς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών, στα Πεζά Ηρακλείου.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 9:00 το πρωί ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Ηρακλείου με τον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, ενώ αμέσως μετά, στις 9:45 το πρωί, στην Περιφέρεια, με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στον Αγ. Νικόλαο, προκειμένου να συναντηθεί στις 12:00 το μεσημέρι με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και στη 1:00 το μεσημέρι με τον δήμαρχο Αγ. Νικολάου Αντώνη Ζερβό, ενώ στις 2:00 το μεσημέρι θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με αγροτικούς φορείς του νομού.

Στις 6:30 το απόγευμα θα ακολουθήσει συνάντηση στο Δημαρχείο Ιεράπετρας με τον δήμαρχο Θεοδόση Καλαντζάκη, και στις 7:00 το βράδυ ο αν. υπουργός θα εγκαινιάσει στην Ιεράπετρα την Αγροτική Έκθεση AgroExpo 2017 που διοργανώνει το Επιμελητήριο Λασιθίου.

Το Σάββατο 27 Μαΐου, ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στις 9:00 το πρωί με τον δήμαρχο Σητείας Θοδωρή Πατεράκη.

Κατά τη διάρκεια όλης της περιοδείας, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει παράλληλες συναντήσεις με αγροτικούς συλλόγους και εκπρόσωπους κτηνοτροφικών και γεωργικών φορέων και συνεταιρισμών, καθώς επίσης θα επισκεφτεί και αγροτικές μονάδες παραγωγής και σχετικές υπηρεσίες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση