HomeHL-SportsΤην Τρίτη το ραντεβού με Νίκο Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ

Την Τρίτη το ραντεβού με Νίκο Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θα προκηρυχθεί προσεχώς νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κρητικής ΠΑΕ

Αβέβαιη είναι η συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ ΟΦΗ και Νίκου Παπαδόπουλου για τη νέα σεζόν και απ’ ό,τι φαίνεται όλα θα κριθούν την Τρίτη, με τη συνάντηση που θα έχει αντιπροσωπεία των μετόχων με τον 45χρονο προπονητή.

Το βράδυ της Δευτέρας  οι μέτοχοι της ηρακλειώτικης ΠΑΕ είχαν άλλο ένα μίτινγκ στο οποίο αποφάσισαν να προτείνουν παραμονή στον Παπαδόπουλο, εκτιμώντας ότι υπάρχουν και οι προϋποθέσεις για την επίτευξη συμφωνίας.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να προκηρυχθεί και νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η ομάδα σε οικονομικό επίπεδο.

Στη σχετική ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρονται τα εξής: «Συνάντηση με το Νίκο Παπαδόπουλο, στον οποίο και θα προταθεί η συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας θα έχει πιθανότατα την Τρίτη  αντιπροσωπεία των μετόχων του ΟΦΗ, όπως αποφασίστηκε στην συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα  το βράδυ στο ξενοδοχείο Galaxy.

Oι μέτοχοι της ΠΑΕ, θεωρούν ότι υπάρχουν καλές προυποθέσεις συνεργασίας, για την επόμενη χρονιά, με βάση το πλάνο που έχει καταθέσει ο προπονητής του ΟΦΗ.

Ομόφωνη απόφαση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπως έχει τονιστεί ξανά σε προηγούμενη συνάντηση, είναι η συνέχιση της συνεργασίας με το Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο θεωρούν ιδανικό, για να οδηγήσει τον ΟΦΗ και την επόμενη σεζόν.

Στην συνάντηση που κράτησε πάνω από 3 ώρες στο Galaxy οι μέτοχοι του ΟΦΗ, αποφάσισαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, ώστε ο ΟΦΗ να συνεχίσει δυνατός και τη νέα περίοδο.

Πολύ σύντομα θα προκηρυχθεί και νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το ύψος της οποίας θα ανακοινωθεί άμεσα, στην οποία θα μπορέσουν να συμμετάσχουν παλιοί και νέοι μέτοχοι, που θέλουν να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση