HomeΕΛΛΑΔΑΣυστάσεις του βρετανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες την Ελλάδα

Συστάσεις του βρετανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες την Ελλάδα

«Συχνές απεργίες, δεν αποκλείονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τακτικές απεργίες και διαδηλώσεις προειδοποιεί το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών όσους επισκέπτονται την Ελλάδα.

Στις συστάσεις του προς τους Βρετανούς τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας, οι οποίες επικαιροποιήθηκαν στις 19 Μαΐου, γίνεται αναφορά στις συχνές κινητοποιήσεις, ενώ σημειώνεται ότι δεν αποκλείονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις.

«Υπάρχουν τακτικές απεργίες, που μερικές φορές εξαγγέλλονται την τελευταία στιγμή και μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση στα μέσα μαζικής μεταφοράς», αναφέρουν οι ταξιδιωτικές συστάσεις. «Διαδηλώσεις γίνονται συχνά στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις. Μπορεί επίσης να γίνονται διαδηλώσεις ως αντίδραση στις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τους δανειστές», σημειώνεται ακόμη, ενώ οι τουρίστες συμβουλεύονται να αποφύγουν όλες τις διαδηλώσεις.

«Δεν μπορούν να αποκλειστούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ελλάδα», σημειώνει ακόμη το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ στις οδηγίες γίνεται αναφορά στον εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη έξω από τα γραφεία της Eurobank στις 19 Απριλίου.

Πέρα από την ενημέρωση για τα capital controls που είναι σε ισχύ, γίνεται επίσης αναφορά στην προσφυγική κρίση, για την οποία όμως σημειώνεται ότι δεν κινδυνεύουν οι Βρετανοί πολίτες που επισκέπτονται τα νησιά στα οποία φιλοξενούνται οι πρόσφυγες, ή τα συνοριακά περάσματα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση