HomeΕΛΛΑΔΑΠολάκης: Θέμα ημερών να πιάσουμε τη σπείρα που κλέβει εξοπλισμό νοσοκομείων

Πολάκης: Θέμα ημερών να πιάσουμε τη σπείρα που κλέβει εξοπλισμό νοσοκομείων

Σε προχωρημένο στάδιο οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αισιόδοξος ότι θα εξαρθρωθεί- και μάλιστα πολύ σύντομα – η σπείρα που αφαιρεί ιατρικό εξοπλισμό από νοσοκομεία, εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι «η σύλληψη των μελών της οργανωμένης σπείρας είναι θέμα ημερών»,

Οπως επεσήμανε ο Παύλος Πολάκης σε ανακοίνωσή του «τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται σε εξέλιξη δράση οργανωμένης σπείρας, η οποία διαρρηγνύει κλινικές ή τμήματα δημόσιων νοσοκομείων και υπεξαιρεί συγκεκριμένου είδους ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά και σε ευρεία κλίμακα για την εξέταση ασθενών».

Πρόσθεσε δε πως «η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τους διοικητές των νοσοκομείων, έχει εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση των ραντεβού ασθενών, στα πληγέντα νοσοκομεία, αλλά και τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας, με το υπάρχον δυναμικό υπηρεσιών φύλαξης, στα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία της χώρας»

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρα έγινε γνωστό πως σημειώθηκαν δύο ακόμη κλοπές ιατρικού εξοπλισμού: Μία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας το Σαββατοκύριακο και άλλη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας, από το Νοσοκομείο Λαμίας.

Τα δύο νέα περιστατικά σημειώνονται μετά τις κλοπές από τον Άγιο Σάββα πριν από μία εβδομάδα και από το Νοσοκομείο του Βόλου την Κυριακή.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση