HomeΣΠΟΡΤέλος από τον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ο Νίκος Παντελής

Τέλος από τον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ο Νίκος Παντελής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ανακοίνωσή τους οι Χανιώτες σημειώνουν με νόημα μεταξύ άλλων ότι τον ευχαριστούν «για την επίπονη προσπάθεια του να δουλέψει κάτω από τις δύσκολες συνθήκες»

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΟΧ αποτελεί ο Νίκος Παντελής.

Η… διάθεση του έμπειρου τεχνικού είχε φανεί από τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με τον Πανελευσινιακό, σημειώνοντας ότι η ομάδα «λειτουργεί παρά φύσιν» και αναφερόμενος στα πολλά προβλήματα που την ταλανίζουν.

Θεωρώντας ότι πέτυχε τον στόχο της παραμονής, ο Παντελής αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το «διαζύγιο» τη Δευτέρα.

Στην ανακοίνωση, σημειώνει με νόημα ότι τον ευχαριστεί «για την επίπονη προσπάθεια του να δουλέψει κάτω από τις δύσκολες συνθήκες ως δήλωσε», ενώ του εύχεται «ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι ανάλογος της  διαδρομής και του μεγάλου βιογραφικού του».

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με την ομάδα του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ λύνει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Νίκο Παντέλη ευχαριστώντας τον για την επίπονη προσπάθεια του να δουλέψει κάτω από τις δύσκολες συνθήκες ως δήλωσε και του εύχεται ολόψυχα ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι ανάλογος της  διαδρομής και του μεγάλου βιογραφικού του, ως προπονητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση