HomeΣΠΟΡΆγιος Ιερόθεος ΠΟΑ 3-0

Άγιος Ιερόθεος ΠΟΑ 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Άγιος Ιερόθεος ξεκίνησε με… γκολ από τ’ αποδυτήρια, ο Λέσι εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των «πρασίνων» και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό.

Οι Ατσαλενιώτες παρά το γρήγορο γκολ του αντιπάλου δεν επηρεάστηκαν, πήραν τα… ηνία και απείλησαν αρκετές φορές για την ισοφάριση με τον Τάσο Τριανταφύλλου, αλλά και με τον Γιάννη Μπουτσάκη που δεν βρήκε δίχτυα σε τετ-α-τετ.

Οι γηπεδούχοι χτύπησαν ξανά στις αρχές της επανάληψης με τον Νιζάμη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας από βαθιά μπαλιά και να κάνει το 2-0.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Καρυοφύλλης από τον Πειραιά έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Τριανταφύλλου μέσα στην περιοχή, με την ομάδα του Περιστερίου να διαμορφώνει το τελικό 3-0 με αμφισβητούμενο φάουλ και τον Κετσετζόγλου μετά από…καραμπόλες να σκοράρει.

Άγιος Ιερόθεος (Νίκος Κούστας): Ρουμπής, Μωραίτης, Ανταλής (53’ Χιώτης), Κουντουράς, Καφαλίδης, Μπιρμπίλης, Παναούσης, Λέσι (65’ Τζέλεγκερ), Νιζάμης, Σούφλας  (60’ Βεντούρης), Κετσετζόγλου.

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Αραβιάκης (30’ Γιαλυτάκης), Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Μπουτσάκης, Ξυλούρης (65’ Γιαννόπουλος), Αμπντουραχμάνι, Λυδάκης, Τριανταφύλλου, Πετράς, Ντραγκόντι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση