HomeΣΠΟΡΣούλης Παπαδόπουλος: «Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ σε όλους»

Σούλης Παπαδόπουλος: «Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ σε όλους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευτυχισμένος, δικαιωμένος και συγκινημένος, εμφανίστηκε μετά τη νίκη-άνοδο με τη Θύελλα Ραφήνας ο προπονητής του Εργοτέλη.

«Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ σε όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του και τη νέα περίοδο στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά τα λόγια του Σούλη Παπαδόπουλου στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς, καθώς ξέραμε ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για να έχουν αξία οι νίκες που είχαμε πάρει στα προηγούμενα παιχνίδια.

Δόξα το Θεό τα καταφέραμε. Ήμασταν 7 βαθμούς πίσω όταν ήρθα στην ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθειά τους. Τους πίεσα και τους κούρασα αρκετά, αλλά τώρα είναι και αυτοί δικαιωμένοι. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα, όλους τους βοηθούς που είχα και οι οποίοι με τη βοήθειά τους συνέβαλαν στην επιτυχία. Επίσης και τον Λαμπράκη, αλλά και τον πρόεδρο που του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Το ίδιο αξίζουν και οι φίλαθλοί μας που μπορεί να μην είναι πολλοί αλλά μας δίνουν μεγάλη βοήθεια η οποία ήταν σημαντική, τόσο σήμερα, όσο και σε όλη τη χρονιά. Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ σε όλους στην ομάδα, τους γιατρούς, τους φροντιστές, στον κάθε ένα που ήταν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια».

Για το μέλλον του στον πάγκο του Εργοτέλη: «Αυτό που είπα στον πρόεδρο όταν συζητούσαμε το αν θα έρθω στην ομάδα, ήταν η πρώτη φορά που θα είμαι σε αυτή την κατηγορία και ήρθα γιατί ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα. Είπα αν θα έρθω ότι θα το κάνω για να τον ανεβάσω, έτσι μένεις στην ιστορία.

Για την ανανέωση, επειδή είμαι δύσκολος άνθρωπος, με την καλή έννοια, θα πρέπει να τα βάλουμε κάτω για να δούμε αν μπορούμε να έχουμε μια καλή συνεργασία. Αν δούμε ότι θα είναι έτσι γιατί να μην μείνω. Ακόμα και αν δε συνεχίσω όμως, οι στιγμές που ζήσαμε είναι μοναδικές και θα μείνουν για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου».

Για το παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας και τη «μάχη» ανόδου με τον Ιωνικό: «Αγχωθήκαμε με το γρήγορο γκολ του αντιπάλου, καταφέραμε όμως και πήραμε τη νίκη, μάλιστα με ωραία γκολ. Εγώ σέβομαι όλους τους αντιπάλους.

Το πρωτάθλημα κρίθηκε στο εδώ παιχνίδι με τον Ιωνικό, στο οποίο έπαιζε για τρία αποτελέσματα και διάλεξε να χάσει με τη μικρότερη διαφορά, για να έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, κάτι που φάνηκε στον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε στο τέλος. Στον δεύτερο γύρο ήμασταν εμείς οι καλύτεροι, στον πρώτο ο Ιωνικός».

Διαφήμιση
Διαφήμιση