HomeΣΠΟΡΘέλει να μείνει για χρόνια στον ΟΦΗ ο Κοιλιάρας

Θέλει να μείνει για χρόνια στον ΟΦΗ ο Κοιλιάρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αιχμηρός για Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία ο αριστερός μπακ-χαφ των Κρητικών

Την επιθυμία να μείνει στον ΟΦΗ για πολλά ακόμη χρόνια εξέφρασε ο Γιάννης Κοιλιάρας, αν και παραδέχθηκε ότι είναι ακόμα νωρίς για να γίνει μια τέτοια κουβέντα.

Μιλώντας την Παρασκευή  στην ιστοσελίδα athleticradio.gr, o 29χρονος αριστερός μπακ-χαφ δήλωσε σχετικά: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή και με τη διοίκηση αν θέλουν να με κρατήσουν. Περιμένουμε να δούμε αν θα παραμείνει ο κύριος Παπαδόπουλος.

Εγώ θέλω να τηρήσω το συμβόλαιό μου και να μείνω χρόνια στον ΟΦΗ. Δεν έχω ακόμα συζητήσει ακόμα για αν θα είμαι στα πλάνα της ομάδας την επόμενη σεζόν. Είναι ακόμα νωρίς».

Ενώ σε ό,τι αφορά το φετινό πρωτάθλημα, υποστήριξε ότι ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία ευνοήθηκαν από εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Φάνηκε πολύ φέτος να έχουν εύνοια οι δύο πρώτες ομάδες. Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο. Ίσως παίξει πιο σημαντικό ρόλο την επόμενη σεζόν, που η διοίκηση θα είναι πιο υποψιασμένη για τα εξωαγωνιστικά, καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονται στον ΟΦΗ δεν ήταν τόσο του ποδοσφαίρου και τους φάνηκαν παράξενα όσα συνέβησαν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση