HomeHL-9H Αγάπη έσωσε την … Αγάπη από βέβαιο θάνατο!

H Αγάπη έσωσε την … Αγάπη από βέβαιο θάνατο!

Ασυνείδητος χτύπησε ένα σκυλί και το κρέμασε σε δέντρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου φέρνει στο φως η «Ζωόφιλη Δράση» μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

Άγνωστος δράστης, στην περιοχή των Καλεσών, αφού προηγουμένως χτύπησε στο κεφάλι ένα μικρόσωμο θηλυκό σκυλάκι, μόλις 5 κιλών, στη συνέχεια το κρέμασε με σύρμα από το λαιμό σε ένα δέντρο αφήνοντάς το βορρά σε μια αγέλη μεγαλόσωμων και εξαγριωμένων σκυλιών.

skili-agapi2

Το γοερό κλάμα του σκυλιού άκουσε φιλόζωη της περιοχής που έσπευσε στο σημείο και αφού έδιωξε τα σκυλιά που προσπαθούσαν να κατασπαράξουν το τραυματισμένο και εντελώς απροστάτευτο ζώο, ενημέρωσε τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου και τη Ζωόφιλη Δράση.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε μηχανισμός για τη σωτηρία του σκυλιού. Αρχικά μεταφέρθηκε στην κτηνίατρο του Δήμου Μαλεβιζίου η οποία και το φρόντισε αγωγή και προσωρινά έχει βρει καταφύγιο και στοργή σε φιλόζωη οικογένεια μέχρι να αποθεραπευτεί εντελώς και να βρει ένα νέο σπίτι μέσω της συνηθισμένη διαδικασία υιοθεσίας.

skili-agapi

Όπως επισημαίνεται στην ανάρτηση της Ζωόφιλης Δράσης, η δημότης Μαλεβιζίου που έσωσε το σκυλάκι είναι η κ. Αγάπη Βασιλάκη, προς τιμήν της οποίας η σκυλίτσα πήρε το όνομά της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση