HomeΚΡΗΤΗΤο Κέντρο Στήριξης Παιδιού υμνεί τις μητέρες των Παιδικών Χωριών SOS

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού υμνεί τις μητέρες των Παιδικών Χωριών SOS

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μητέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού υμνεί το έργο που επιτελούν οι μητέρες των Παιδικών Χωριών SOS, προσφέροντας απλόχερα την αγάπη τους σε όλα τα παιδιά.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

«Τι πιο όμορφο, από το να πάρεις ένα μικρό παιδί από το χέρι και να το κάνεις να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά μέσα από την αγάπη σου. Τι πιο δημιουργικό, από το να βλέπεις ένα μικρό «λουλουδάκι» να ανθίζει και να πατάει γερά στα πόδια του.

mitera-sos

Τα παιδιά σε κάνουν να νιώθεις γεμάτη ακόμα και με μία αγκαλιά ή ένα φιλί. Υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος από αυτό;» Έφη Μάμη, Μητέρα SOS στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης Με την ευκαιρία του πρόσφατου εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας (14/5) και της Παγκόσμιας Ημέρας της Οικογένειας (15/5), εκφράζουμε τον σεβασμό, την αγάπη μας και την εκτίμησή μας στις Μητέρες των Παιδικών Χωριών SOS Eλλάδος, που ενσαρκώνουν στο έπακρο το ιδεώδες της μητρικής αγάπης και τιμούν τον ρόλο της Μητέρας και τον θεσμό της Οικογένειας.

Στις Μητέρες αυτές που αφιερώνονται στην ανατροφή των παιδιών των Παιδικών Χωριών SOS και με την στοργή και την αγάπη τους, βοηθούν να κλείσουν οι πληγές στις ψυχές τους.

Στις Μητέρες αυτές που αποτελούν τους στυλοβάτες των Οικογενειών στα Παιδικά Χωριά SOS και συντροφεύουν με αληθινή μητρική αγάπη στο μεγάλωμά τους, από την τρυφερή παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή τους, παιδιά που δεν είναι δικά τους.

Τις Μητέρες αυτές που υπηρετούν το λειτούργημά τους με τόσο θαυμαστό τρόπο, Ευχαριστούμε”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση