HomeΚΡΗΤΗΕγκαίνια Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Βιοαέριο

Εγκαίνια Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Βιοαέριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η SYCHEM, διεθνής εταιρία κατασκευής εξειδικευμένων συστημάτων επεξεργασίας νερού καθώς και ειδικών έργων εξοικονόμησης ενέργειας, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της λειτουργίας Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Βιοαέριο της θυγατρικής της εταιρείας, ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΗΤΗΣ,τηνΠαρασκευή 26 Μαΐου 2017 και ώρα 13:00 στις εγκαταστάσεις του σταθμού στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου (οδός Λ και Ρ).

Τα εγκαίνια του σταθμού θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Σταύρος Αρναουτάκης καθώς και άλλοι σημαντικοί πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες της Κρήτης.

Ο Σταθμός σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τον όμιλο SYCHEM, εφαρμόζοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στα κρίσιμα σημεία της παραγωγικής διαδικασίας, που σχετίζονται με την παραλαβή και διαχείριση των οργανικών εισερχόμενων αποβλήτων, το σύστημα απόσμησης, την αξιοποίηση της παραγόμενης θερμότητας  και το καινοτόμο σύστημα βιολογικής επεξεργασίας του υγρού χωνεμένου υπολείμματος.

Ο συγκεκριμένος σταθμός βιοαερίου φιλοδοξεί να καταστεί πανευρωπαϊκό πρότυπο για τη διαχείριση και αξιοποίηση οργανικών αποβλήτων σφαγείων, κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών μονάδων, ληγμένων τροφίμων κ.α. Με αυτόματη διαδικασία παραλαβής και διαχωρισμού/αποσυσκευασίας, χωρίς οσμές, με πλήρη αξιοποίηση της παραγόμενης θερμικής ενέργειας αλλά και με το καινοτόμο σύστημα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων προσφέρει έναν πρωτοποριακό, αξιόπιστο, περιβαλλοντικά φιλικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο διαχείρισης δύσκολων οργανικών αποβλήτων μέσα στον αστικό ιστό.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση