HomeHL-9Σοβαρός τραυματισμός γνωστού ορειβάτη

Σοβαρός τραυματισμός γνωστού ορειβάτη

Πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης-Έκκληση για βοήθεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική στήλη νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο χανιώτης ορειβάτης Αντώνης Χάμπας, μετά από ατύχημα που είχε.

Ο νεαρός ορειβάτης μετά από βουτιά που έκανε στο νερό από μεγάλο ύψος χτύπησε σοβαρά και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο φίλος του και ορειβάτης Χριστόφορος Χειλαδάκης για την αποκατάστασή του χρειάζεται να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης όμως χρειάζονται αρκετά χρήματα γι’ αυτό και κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε ο Αντώνης Χάμπας να επανέλθει γερός και δυνατός.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χριστόφορου Χειλαδάκη:

Λίγες μέρες πριν είχαμε την ευκαιρία να κατέβουμε το απίστευτα όμορφο τεχνικό φαράγγι στο Ορεινό Σητείας. Στο φαράγγι αυτό ήταν για ακόμα μια φορά μαζί μας ο Αντώνης Χάμπας. Λίγες μέρες μετά η τύχη χτύπησε άσχημα το φίλο μας σε μια βουτιά στο νερό που έκανε η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Αυτή την ώρα ο Αντώνης βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά την εγχείρηση που του έγινε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο μόνος τρόπος να επανέλθει σύντομα ο Αντώνης και να τον έχουμε ξανά κοντά μας είναι να μπει σε κάποιο καλό κέντρο αποκατάστασης μετά το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τώρα. Και αυτό κοστίζει αρκετά και σε χρήμα αλλά και σε χρόνο. Καλούμαστε όλοι εμείς οι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι του να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει σύντομα αυτό το Γολγοθά. Πέρα από την παρουσία μας και την ψυχολογική συμπαράσταση που μπορούμε να του προσφέρουμε αυτή τη δύσκολη ώρα ο Αντώνης έχει απίστευτα μεγάλη ανάγκη από οικονομική στήριξη. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε οικονομικά στη στήριξη του Αντώνη με κάθε τρόπο ανάλογα με τις δυνατότητες του ο καθένας. Υπάρχει λογαριασμός στην Εθνική τράπεζα στο όνομα Αντώνιος Χάμπας του Μανούσου όπου μπορούμε να καταθέσουμε χρήματα. Ο αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα είναι 495/608423-01. Για ηλεκτρονικές καταθέσεις μπορείτε να κάνετε στο εξής ΙΒΑΝ GR2801104950000049560842301

Όσοι κάνουν κατάθεση οι ίδιοι στα ταμεία της τράπεζας είναι καλό για τραπεζικούς λόγους να μην λένε ότι πρόκειται για δωρεά αλλά απλά να κάνουν την κατάθεση επειδή όπως με ενημέρωσε τραπεζικός υπάλληλος σήμερα μπορεί να υπάρξει δυσκολία μετά στην εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα χρήματα. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι ο Αντώνης να σταθεί σύντομα στα πόδια του ξανά και να είναι κοντά μας χαμογελαστός και ατρόμητος όπως τον ξέρουμε όλοι μας. Όσοι μπορείτε κοινοποιήστε παρακαλώ αυτό το άλμπουμ μαζί με το κείμενο που το συνοδεύει για να το δει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να υπάρξει μεγαλύτερη κινητοποίηση. Σας ευχαριστώ ξανά όλους!!!

Χριστόφορος

fb-cheiladakis

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση