HomeHL-9Ο Μιχάλης Σάλλας στην Κρήτη…μετά την είσοδο του στην Παγκρήτια Τράπεζα

Ο Μιχάλης Σάλλας στην Κρήτη…μετά την είσοδο του στην Παγκρήτια Τράπεζα

Ως στρατηγικός επενδυτής με τη Lyktos Participations

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη θα βρίσκεται από αύριο το πρωί ο Μιχάλης Σάλλας, μετά την έγκριση της ειδικής συμμετοχής της Lyktos Participation στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα με 21,49%.

Ο κ. Σάλλας σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει αύριο  στις 12 το μεσημέρι στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης πρόκειται να μιλήσει για την εξέλιξη αυτή και τα επόμενα βήματα του ως στρατηγικού επενδυτή στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Lyktos Μιχάλης Σάλλας είχε δηλώσει πρόσφατα: «Η συμμετοχή μας στην Παγκρήτια αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης μας στην Οικονομία της Κρήτης, στη δυναμική των Συνεταιριστικών Τραπεζών αλλά και στις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας συνολικότερα.

Άμεσος στόχος μας είναι να στηρίξουμε τη Διοίκηση της Τράπεζας στην εκπόνηση ενός σχεδίου ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του πιστωτικού ιδρύματος για την περαιτέρω ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, την προάσπιση των συμφερόντων των 84.000 μεριδιούχων-μετόχων μας και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας».

Με το μερίδιο αυτό η Lyktos, σύμφωνα με το καταστατικό του πιστωτικού ιδρύματος, θα έχει το δικαίωμα διορισμού του διευθύνοντος συμβούλου της Συνεταιριστικής Τράπεζας, όπως και της τοποθέτησης δύο ακόμη μελών στο εννεαμελές διοικητικό συμβούλιό της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση