HomeHL-9Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση θανάτου του φιλάθλου Κ. Κατσούλη

Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση θανάτου του φιλάθλου Κ. Κατσούλη

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει για άλλη μια φορά η υπόθεση του θανάτου του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα κατά τη διάρκεια επεισοδίων το Σεπτέμβριο του 2014 στο γήπεδο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, κάθονται οι δύο νεαροί, 35 και 29 ετών, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε 16 και 13 χρόνια αντίστοιχα, αλλά και ένας 27χρονος, ο οποίος αν και πρωτόδικα είχε αθωωθεί, ο αντιεισαγγελέας εφετών άσκησε έφεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φίλαθλος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και κατέρρευσε εντός του γηπέδου.

Αρχικά είχε νοσηλευθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του είχε μεταφερθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα.

Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση του ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη με τους γιατρούς τόσο στο Βενιζέλειο όσο και στο 401 να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου ο 46χρονος να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Τελικά ο άτυχος φίλαθλος δεν άντεξε τα τραύματα του και υπέκυψε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση