HomeHL-9Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους από την αδερφή της 29χρονης μητέρας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους από την αδερφή της 29χρονης μητέρας

Η 29χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη επέστρεψε μόνη της στο σπίτι της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην αγκαλιά της οικογένειας της βρίσκεται πλέον η 29χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη από την Κρήτη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 25 Απριλίου από το σπίτι της στο Μενίδι Αττικής.

Η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών επέστρεψε μόνη της στο σπίτι της το βράδυ της Δευτέρας, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι τόσες ημέρες μαζί με τη βοήθεια των αρχών, την αναζητούσαν παντού.

Η αδερφή της Ιωάννας, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους, όσοι συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια της, με μία ανάρτηση της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια ανέφερε: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοήθησε με τον οποιοδήποτε τρόπο όλες αυτές τις μέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της αδερφής μου,άλλα και όσους ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια μου και τη στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή αλλά πολύ ταλαιπωρημένη. Θέλει ηρεμία και πολύ αγάπη ! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και σύντομα θα γίνει καλά !

Σας υπέρ ευχαριστώ όλους,να σας έχει ο Θεός καλά!!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση