Δύσκολες ώρες εξακολουθούν να περνούν οι οικογένειες του 38χρονου αστυνομικού από τα Χανιά Αντώνη Δημοτάκη ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Αθήνα αλλά και του 83χρονου Γιάννη Χλουβεράκη που χάθηκε ενώ μάζευε χόρτα στο Παλαίκαστρο της Σητείας.

Ο Χανιώτης αστυνομικής της Άμεσης Δράσης χάθηκε στις 25 Απριλίου 2017 από το σπίτι του στην Καισαριανή, την ημέρα μάλιστα που όφειλε να παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία.

Οι αναζητήσεις τόσο από την οικογένειά του όσο και από τους συναδέλφους του συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, χωρίς μέχρι στιγμή να έχει υπάρξει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Με την υπόθεση του Αντώνη Δημοτάκη ασχολήθηκε και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της, από την οποία προέκυψε ότι μία γειτόνισσα του 38χρονου τον είδε να ανεβαίνει στο διαμέρισμά του το απόγευμα της 26ης Απριλίου, μία ημέρα δηλαδή μετά από εκείνη που οι συγγενείς του θεωρούν ότι εξαφανίστηκε.

dhmotakhs-eksafanish

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του εκτός από την ΕΛ.ΑΣ συμμετέχουν και εθελοντές που εξετάζουν σημεία στον Υμηττό όπου ο 38χρονος αστυνομικός συνήθιζε να αθλείται. Το περίεργο πάντως στην υπόθεση της εξαφάνισής του είναι το γεγονός ότι άφησε στο σπίτι όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, όπως το κινητό, το πορτοφόλι και τα κλειδιά του.

«Χτενίζουν» το Παλαίκαστρο για τον ηλικιωμένο

xlouverakhs-eksafanish

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες και για τον εντοπισμό του 83χρονου Γιάννη Χλουβεράκη, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 8 ημέρες από το σπίτι του στο Παλαίκαστρο. Ο ηλικιωμένος άνδρας, το απόγευμα της προηγούμενης Τρίτης έφυγε από το σπίτι για να μαζέψει χόρτα, και έκτοτε δεν ξαναγύρισε.

Οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται από την αστυνομία, την ΕΜΑΚ και εθελοντές χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι τώρα, ενώ τα κλιμάκια που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις εντοπισμού του «χτενίζουν» στην κυριολεξία όλα τα σημεία που ο 83χρονος συνήθιζε να επισκέπτεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση