HomeHL-9Δύο τα συλλαλητήρια αύριο στο Ηράκλειο

Δύο τα συλλαλητήρια αύριο στο Ηράκλειο

Εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι συμμετέχουν στη γενική απεργία της Τετάρτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραλύει αύριο Τετάρτη ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας και στο Ηράκλειο, καθώς φορείς, σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική γενική απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ψήφιση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση.

Στο Ηράκλειο πρόκειται να πραγματοποιηθούν δύο απεργιακές συγκεντρώσεις. Η μία διοργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Ηρακλείου της ΑΔΕΔΗ και η άλλη από τη Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, η προσυγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί στη λεωφόρο Δημοκρατίας, έξω από τα γραφεία του ΕΚΗ και στη συνέχεια οι διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Αντίστοιχα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει διπλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συλλαλητήρια. Την ημέρα της γενικής απεργίας, η προσυγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας ενώ την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 διοργανώνεται ακόμη ένα συλλαλητήριο  με τη συγκέντρωση να έχει οριστεί για τις 7:00 το απόγευμα στον ίδιο χώρο.

Την ίδια ώρα, δεκάδες φορείς, ενώσεις και σωματεία, με ανακοινώσεις τους δηλώνουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν μαζικά στην γενική απεργία και καλούν τα μέλη τους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση