HomeHL-9Η Σταχτοπούτα, αν μπορούσε, θα έκανε διακοπές στην … Κρήτη!

Η Σταχτοπούτα, αν μπορούσε, θα έκανε διακοπές στην … Κρήτη!

Δείτε πως διαφήμισε το νησί βρετανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο φαντάστηκε πώς θα περνούσαν το καλοκαίρι τους δέκα διάσημες πριγκίπισσες της Disney και τι φωτογραφίες θα ανέβαζαν αντίστοιχα από τις διακοπές τους αν είχαν λογαριασμό στο Instagram. Μετά αποφάσισε όλο αυτό να το κάνει και εικόνα.

Το βρετανικό Cyplon Holidays στην προσπάθειά του να διαφημίσει γνωστούς ταξιδιωτικούς προορισμούς κυκλοφόρησε μια σειρά από κινούμενα σχέδια, που το καθένα δείχνει τι φωτογραφία θα δημοσίευαν γνωστές ηρωίδες της Disney, με ποια λεζάντα και hashtags θα την συνόδευαν και ποιοι θα σχολίαζαν από κάτω.

Ανάμεσα στις τοποθεσίες που επέλεξε είναι και η Ελλάδα, την οποία υποτίθεται πως επισκέπτεται η Σταχτοπούτα, που απεικονίζεται σε μια σέλφι μαζί με μια καθαρίστρια σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Παρακάτω, σε άλλη φωτογραφία απεικονίζεται η Ραπουνζέλ σε διακοπές στην Πάφο της Κύπρου, να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα μαλλιά της λόγω υγρασίας.

Τζασμίν, Ποκαχόντας, Μουλάν και πολλές άλλες παρουσιάζονται να κάνουν από εκδρομή στην Νέα Υόρκη και τις Πυραμίδες μέχρι καταδύσεις και skydiving, σε μια σειρά διαφημίσεων που εκτός από φαντασία χαρακτηρίζονται και από έντονο χιούμορ.

Δείτε τη φωτογραφία από τις «διακοπές» της Σταχτοπούτας στην Κρήτη!

staxtopouta

Lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση