HomeHL-9“Υπάρχει σχέδιο εξόδου από την κρίση” σε εκδήλωση με ομιλητή το Σήφη Βαλυράκη

“Υπάρχει σχέδιο εξόδου από την κρίση” σε εκδήλωση με ομιλητή το Σήφη Βαλυράκη

Πρόταση Εθνικής Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ » είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Μεσογειακών Μελετών ( Ι.Μ.Μ.) – πρώην Υπουργό Σήφη Βαλυράκη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί η πρόταση «Εθνικής στρατηγικής».

Η πρόταση διαμορφώθηκε από το Ι.Μ.Μ έπειτα από σειρά διεθνών, εθνικών και περιφερειακών επιστημονικών συνεδρίων που είχαν στόχο τη διατύπωση προτάσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την απασχόληση στη χώρα μας και στα οποία πήραν μέρος πολιτικές δυνάμεις και ειδικοί επιστήμονες.

Η εν λόγω πρόταση παρουσιάστηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις 6 Ιουλίου 2016 σε κοινή συνεδρίαση των διαρκών κοινοβουλευτικών επιτροπών οικονομικών υποθέσεων και ανάπτυξης παραγωγής και εμπορίου με τη συμμετοχή κοινωνικών φορέων και της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ).

Στην εκδήλωση θα υπάρξουν τοποθετήσεις – παρεμβάσεις από εκπροσώπους φορέων της Κρήτης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση