HomeHL-9Ενώνουν τις φωνές τους και…συγκεντρώνονται έξω από την αμερικανική βάση της Σούδας

Ενώνουν τις φωνές τους και…συγκεντρώνονται έξω από την αμερικανική βάση της Σούδας

Παγκρήτιο συλλαλητήριο από τις Επιτροπές Ειρήνης Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώνουν τις φωνές τους και διαδηλώνουν όλοι μαζί για την παγκόσμια ειρήνη τω λαών έξω από την αμερικανική βάση της Σούδας στα Χανιά.

Μέλη Επιτροπών Ειρήνης από όλη την Κρήτη, αλλά και της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση θα συγκεντρωθούν στις 27 και 28 Μαίου στα Χανιά και όλοι μαζί θα στείλουν το δικό τους μήνυμα για τη μη επέκταση της βάσης της Σούδας, για τους πρόσφυγες, για την εκμετάλλευση των λαών.

Σε κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν:

«Χρέος μας είναι να αντιδράσουμε γιατί η χώρα και το νησί μας είναι ορμητήρια εναντίον των λαών της περιοχής. Χρέος μας είναι να αντιδράσουμε γιατί στο ξαναμοίρασμα των αγορών και των συνόρων, η ελληνική αστική τάξη με πολιτική έκφραση την κάθε φορά κυβέρνηση επιδιώκει το δικό της μερτικό στη μοιρασιά, εμπλέκει τον ελληνικό λαό σε επικίνδυνα παιγνίδια, διακυβεύοντας το μέλλον του και τη ζωή των παιδιών του στην ιμπεριαλιστική τσόχα.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη σειρά της επιχαίρει για την αναβάθμιση της Χώρας στο ΝΑΤΟικό στρατόπεδο με την επέκταση της βάσης στη Σούδα και την παραχώρηση βάσης στην Κάρπαθο. Χρέος μας είναι να αντιδράσουμε γιατί η αδιαφορία και η απάθεια, ειδικά τούτες τις μέρες, είναι συνενοχή.

Καλούμε το λαό της Κρήτης να αντισταθεί στην εμπλοκή της Ελλάδας στους Ιμπεριαλιστικούς πολέμους συμμετέχοντας στις Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων που θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της Κρήτης με κεντρικό σύνθημα: ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ – ΠΟΛΕΜΟΥΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ .

Καλούμε το λαό της Κρήτης στις εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης Κρήτης: στην κεντρική εκδήλωση στις 27 Μάη στα Χανιά στην Παγκρήτια Κινητοποίηση στη Βάση της Σούδας την Κυριακή 28 Μάη 2017

Καλούμε το λαό της Κρήτης να αγωνιστούμε για Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία στη χώρα μας.

Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο θάλασσα και τα Βαλκάνια ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση