HomeΣΠΟΡΕθνικός Ατσαλένιος 2-0

Εθνικός Ατσαλένιος 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tη 10η νίκη του στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατέγραψε την Κυριακή ο Εθνικός, κερδίζοντας εντός έδρας τον Ατσαλένιο με 2-0 για την 29η αγωνιστική.

Οι Πειραιώτες ήταν ιδιαίτερα ορεξάτοι και «καθάρισαν» από νωρίς το τρίποντο, καθώς ο Σωπάσης άνοιξε το σκορ στο 13′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 19′ ήταν η σειρά του Παυλάκη να βρει δίχτυα μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Κομνηνό.

Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί έχασαν πέναλτι στο 68′, μια και ο Βουτσινάς νίκησε τον Τριανταφύλλου, για να τελειώσουν τον αγώνα και με παίκτη λιγότερο, αφού στο 88′ αποβλήθηκε ο Παπαδομιχελάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι «κυανόλευκοι» με 37 βαθμούς βρίσκονται στην 6η θέση, ενώ ο ΠΟΑ με 40 παραμένει 4ος.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θυμιος Γεωργουλης): Βουτσινάς, Πίσσας (46′ Μαρτίνος), Γερόλυμος, Μπένα Λεωνιδόπουλος, Κατίδης, Μαργαρίτης, Σωπάσης (77′ Ντούλιας), Παυλάκης, Χατζησάββας, Κομνηνός (61′ Μάναλης).

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης):Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης (51′ Αραβιάκης), Φραγκιαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου, Μπουτσάκης (38′ Σταθόγλου), Χατζηανδρεόυ, Πετράς, Αμπντουραχμάνι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση