HomeΣΠΟΡΕπιτυχημένος ο 30ος Κορακοβούνιος Δρόμος

Επιτυχημένος ο 30ος Κορακοβούνιος Δρόμος

Δείτε την κατάταξη των νικητών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 30ος επετειακός Κορακοβούνιος δρόμος σήμερα 14 Μαίου. Παρά την πολύ ζέστη που επικρατούσε περισσότεροι από 250 αθλητές μικροί και μεγάλοι από όλη την Κρήτη έδωσαν το παρόν.

Ο 30ος Κορακοβούνιος δρόμος όπως και οι 29 προηγούμενοι ήταν αφιερωμένοι στην μνήμη του φίλου του αθλητισμού Ιωάννη Καμπαξή και στον πρώην πρωταθλητή Ελλάδας που πρόσφατα έφυγε από την ζωή Κυριάκο Λαζαρίδη.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης ο Ιερός Ναός Αγ. Γεωργίου Κορακοβουνίου και η οικογένεια Ιωάννη Καμπαξη, ήταν για μία ακόμη φορά οι διοργανωτές του Κορακοβουνίου Δρόμου και πεζοπορίας, έναν αγώνα που είναι ο παλαιότερος και ο ποιο συνεπής στο είδος του στην Κρήτη.

Συνδιοργανωτές ήταν: Περιφέρεια Κρήτης- ΔΟΠΑΦΜΑΗ- 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου. Με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμου-Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)

Νικητής στην γενική κατάταξη στα 4 χλμ ήταν ο Χατζάκης-Καζάνης Χρήστος με χρόνο 11΄ 53΄΄που έτρεξε με την (ΕΚΟSUNLLYS) και στις γυναίκες για άλλη μία φορά νικήτρια ήταν η κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής στις γυναίκες Αχλάτη Μαρίνα (Afordakos tim) με χρόνο 14΄ 46΄΄. Στα αξιοσημείωτα των αγώνων ήταν η νίκη στην γενική κατάταξη στα 1.300 μ κοριτσιού και συγκεκριμένα της μαθήτριας Σωμαράκη Μαρίας.

Στα πλαίσια του Κορακοβούνιου δρόμου και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου έγιναν και πολιτιστικά δρώμενα με συναυλία από τους καλλιτέχνες: Νίκο και Μάριο Ηλιάκη, Αντώνη Γιακουμάκη από την Σητεία (που μετείχε φέτος με επιτυχία στο rising-star) και  Σκουλούδη Γιώργο.

Όλοι οι καλλιτέχνες είχαν  συμβολική παρουσία και έδωσαν  μια ευχάριστη νότα στην διοργάνωση.

Ειδική βράβευση για την προσφορά του στον αθλητισμό έγινε στον Κασιμάτη Παντελή διοργανωτή επί 30 χρόνια του Κασιμάτειου δρόμου στο Αμάρι Ρεθύμνου.

Παράλληλα, βραβεύθηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο για την μεγαλύτερη συμμετοχή σε Μαθητές.

Στο τέλος και μετά τις απονομές των επάθλων προσφέρθηκε δωρεάν κέρασμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

dromos1

dromos2

Διαφήμιση
Διαφήμιση