HomeHL-SportsΠανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-1

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Super League ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Οι «πράσινοι», που αγωνίστηκαν από το 12’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζέκα, άνοιξαν το σκορ στο 38’ με τον Μπεργκ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 56’ ο Μασούρας.

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι, καθώς λίγες ώρες πριν τη σέντρα έχασε τον Κουλιμπαλί με λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ στο 32ο λεπτό αποχώρησε ο Βιγιαφάνιες με βαρύ διάστρεμμα. Παράλληλα, στο 12’ ο Ζέκα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ενώ με τραυματισμό στο δεύτερο ημίχρονο αποχώρησε και ο Μέστο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη σπουδαία διπλή επέμβαση του Γιαννιώτη σε σουτ του Κλωναρίδη και κεφαλιά του Βιγιαφάνιες, μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφερε να προηγηθεί στο 38΄ με το σουτ του Μπεργκ, ο οποίος νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Γιαννιώτη.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος πίεσαν και ισοφάρισαν. Από μπαλιά του Μασούντ, ο Μπεν με κεφαλιά πάσα έδωσε την ευκαιρία στον Μασούρα στο 56’ να ισοφαρίσει σε 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γεσίλ έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ενώ η μεγαλύτερη φάση στο ματς χάθηκε για τους «κυανέρυθρους» στο 79΄. Ο Σιώπης βρέθηκε προ του Βλαχοδήμου, αλλά ανατράπηκε πριν πλασάρει από τον Μολέδο, χωρίς ο Στυλιαράς να καταλογίσει παράβαση.

Οι «πράσινοι» στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων λίγο έλλειψε να «κλέψουν» τη νίκη με το σουτ του Λέτο από τη μικρή περιοχή να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Γιαννιώτης.

Γκολ:
56′ Μασούρας – 38′ Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες:
Ρισβάνης, Σιώπης – Κλωναρίδης, Μπεργκ, Μολέδο, Ρέις

Κόκκινες κάρτες:
12′ Ζέκα

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (70′ Λάμπρου), Μασούντ (90’+5′ Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (81′ Ταπόκο).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο (75′ Ρέις), Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες (32′ Μαρινάκης), Εμποκού, Κλωναρίδης (62′ Λέτο), Μπεργκ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση