HomeΕΛΛΑΔΑΥπουργείο Υποδομών: Ταχύτατη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος

Υπουργείο Υποδομών: Ταχύτατη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος

Έπαινοι σε Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, ΕΛΑΣ και ΕΣΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συλλυπητήρια εκφράζει το Υπουργείο Υποδομών στις οικογένειες των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που έχασαν τη ζωή στον εκτροχιασμό του τρένου στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

«Με αφορμή το  σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του συμπολίτη μας που έχασαν τη ζωή τους  και ευχόμαστε την ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει ήδη δώσει εντολή για ταχύτατη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος. Κλιμάκια εμπειρογνωμόνων βρίσκονται επί τόπου, ορίστηκε ήδη επιτροπή εμπειρογνωμόνων που ερευνά τα αίτια και τις συνθήκες και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η έκδοση  του σχετικού πορίσματος».

Μάλιστα επαινεί όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και βοήθησαν στην αντιμετώπιση των συνεπειών του δυστυχήματος: «Αξίζουν τον έπαινο οι  ηγεσίες και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ., των δομών του ΕΣΥ, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και των σιδηροδρομικών φορέων και εταιρειών που στο σύνολο τους λειτούργησαν με αυταπάρνηση, ταχύτητα και οργάνωση για την αντιμετώπιση των συνεπειών του  δυστυχήματος.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση