HomeΣΠΟΡΝίκος Κωστένογλου: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά δεν μας ικανοποιεί»

Νίκος Κωστένογλου: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά δεν μας ικανοποιεί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τεχνικός του Άρη είπε πως η ομάδα του συνεχίζει, ενώ παραδέχτηκε πως συγκινήθηκε βλέποντας τον Γκέραρντ

Δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Ηράκλειο ο Άρης και μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ το Σάββατο  ουσιαστικά έχασε τις ελπίδες που είχε για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα όντας στο -5 από τη Λαμία και με ματς περισσότερο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κωστένογλου παραδέχτηκε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ευγένιο Γκέραρντ, τον οποίο είχε προπονητή. Τον χαιρέτησε, μάλιστα, στο ημίχρονο φιλώντας του το χέρι γονατιστός.

Αρχικά δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και είχε την υπεροχή. Προηγήθηκε. Είχαμε και τις δύο αποβολές. Αποβλήθηκε ο Μπούρμπος και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το ματς και μετά τις αλλαγές που κάναμε άλλαξε η ροή του. Στο φινάλε χάσαμε μία μεγάλη φάση. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο ένας βαθμός, αν και ήρθε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, δεν μας ικανοποιεί. Συνεχίζουμε».

Για τον Ευγένιο Γκέραρντ, ο οποίος βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ», είπε: «Ο Γκέραρντ είναι ξεχωριστός άνθρωπος. Υπήρξε προπονητής μου, έχει τεράστια προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι οι στιγμές που η ανθρώπινη πλευρά είναι σε πρώτο πλάνο. Συγκινήθηκα. Ο Θεός να του δώσει ό,τι καλύτερο.

Τέλος, προσέθεσε: «Ο κόσμος του ΟΦΗ με χειροκρότησε και δείχνει ότι είναι φιλόξενος και λεβέντης. Θέλουμε τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε την 3η θέση. Θέλουμε να τιμήσουμε τον σύλλογο που βρισκόμαστε. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει μετά, οπότε ίσως πετύχουμε τον στόχο μας και ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση