HomeHL-9Στην Κρήτη ο υπαρχηγός επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

Στην Κρήτη ο υπαρχηγός επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

Επιθεώρηση στις πυροσβεστικές υπηρεσίες του Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιθεώρηση των Υπηρεσιών και Κλιμακίων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Κρήτη, πραγματοποιεί ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Π.Σ. Αντιστράτηγος Γιάννης Βασιλειάδης.

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε και επιθεώρησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια θα μεταβεί και στην Ιεράπετρα και στη Σητεία.

Τον Υπαρχηγό συνόδευε ο Περιφερειακός Διοικητής Κρήτης του Π.Σ. Αρχιπύραρχος Ιωαν. Μαραγκάκης.

pyrosvestikh

Στον Αγιο Νικόλαο συζήτησε με το Διοικητή Μιχ. Βασιλάκη, με τους αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό της Υπηρεσίας, για την κατάσταση που επικρατεί και τα υπάρχοντα προβλήματα και έδωσε σχετικές οδηγίες.

Όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Βασιλειάδης, «η Κρήτη βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και σε εξοπλισμό και σε ανθρώπινο δυναμικό και θα είμαστε εκεί, στην πρώτη γραμμή για να εξυπηρετήσουμε τον πολίτη και να προστατεύσουμε το περιβάλλον, όπως μας έχει αναθέσει η πολιτεία. Φέτος έχουμε ενισχύσει τον υπηρεσιακό σχεδιασμό με μεγαλύτερη διασπορά των οχημάτων στην ύπαιθρο και με ταχύτερη και μαζική επέμβαση στα συμβάντα πυρκαϊών που πιθανόν θα εκδηλωθούν για να έχουμε και καλύτερο αποτέλεσμα».

Στο μεταξύ ο κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε και με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, παρόντων του Περιφερειακού Δ/ντη ΠΕΠΥΔ Κρήτης Αντιπυράρχου Ιωάννη Μαραγκάκη και του Δ/ντη ΔΙΠΥΝ Ηρακλείου Πυράρχου Εμμανουήλ Δαμουλάκη.

Στην συνάντηση επισημάνθηκε η συνέχιση της καλής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Πυροσβεστικού σώματος ενώ παράλληλα ο κ. Βασιλειάδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Αρναουτάκη για την έμπρακτη στήριξη μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ και άλλων πρωτοβουλιών του έργου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας προ όφελος της ασφάλειας του κοινωνικού συνόλου.

1

cretapost.gr/anatolh.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση