HomeΚΡΗΤΗΣυγγενής του «πιστολέρο» του Εφετείου εξηγεί τα κίνητρά του

Συγγενής του «πιστολέρο» του Εφετείου εξηγεί τα κίνητρά του

Επειδή δεν έχει βρεθεί ακόμα το πτώμα του Μάριου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε η ξαδέρφη του θείου του Μάριου Παπαγεωργίου που το πρωί της Παρασκευής έβγαλε ένα περίστροφο την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πυροβόλησε τέσσερις φορές σκορπίζοντας τον πανικό και τον τρόμο στους εργαζόμενους των μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και στους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον προαύλιο χώρο του Εφετείου στην οδό Λουκάρεως.

«Είμασταν απ´ έξω όλα ήταν εντάξει και σε κάποια στιγμή μου λέει: «μου κρατάς το τσαντάκι για να πάω μέσα;». Το κράτησα δεν έβαλα κάτι στο μυαλό μου γιατί υπέθεσα πως μάλλον είχε μέσα λεφτά. Ούτε καν έβαλα στο μυαλό μου ότι είχε μέσα όπλο αφού και τώρα συγχίζομαι που μέσα είχε όπλο και το κράταγα εγώ», λέει χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του, Στέλλα Μαρμαρινού.

Η ίδια εξηγεί: «Οπως ήμουν γυρισμένη ακούω ένα μπαμ μπαμ και βλέπω ψηλά ένα χέρι. Τώρα το πιστόλι δεν ξέρω αν το είδα. Έμεινα άναυδη, πήγα κοντά του, τον αγκάλιασα και του είπα: «τι έκανες;» γιατί δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε».

Τέλος όπως σημειώνει το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα το πτώμα του Μάριου αλλά και οι συνεχόμενες αναβολές της δίκης ήταν οι λόγοι που τον ώθησαν σε αυτό το σημείο.

https://www.youtube.com/watch?v=906f8nPRRng

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση