HomeΚΡΗΤΗΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Με 19 θέματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου την ερχόμενη Δευτέρα 15 Μαίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Κατάστημα Ηρακλείου (αίθ. Ελευθ. Βενιζέλου) με 19 θέματα στην ημερήσια του διάταξη.

Αναλυτικότερα: Προτάσεις – ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων . 1.Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου για το Α’ τρίμηνο του 2017 (απόφαση 343/2017 Οικονομικής Επιτροπής).

2.Ανάληψη οφειλής της Δημοτικής Αμιγούς Τεχνικής Επιχείρησης του Δήμου Παλιανής από το Δήμο Ηρακλείου.

3.Έγκριση συνέχισης μίσθωσης γραμματοθυρίδων ΕΛ.ΤΑ.

4.Διακανονισμός οφειλών δημοτών.

5.Διαγραφή υποχρεώσεων προς τρίτους.

6.Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή ανοικτής επενδεδυμένης τριγωνικής τάφρου κατά μήκος της οδού μπροστά στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ».

7.Έγκριση διοργάνωσης του 1ου Μαθητικού Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ Δήμου Ηρακλείου «Είμαι και εγώ εδώ» και έγκριση διάθεσης πίστωσης για την υλοποίηση του.

8.Χορήγηση πρωινού γεύματος σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που φοιτούν σε σχολεία του Δήμου Ηρακλείου για τη σχολική χρονιά 2017 – 2018.

9.Έγκριση για τον ορισμό εκπροσώπου και αναπληρωτή του, του Δήμου Ηρακλείου για την Τομεακή Επιστημονική Επιτροπή Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων (Τ.Επ.Ε.Ψ.Υ.Ε.).

10.Εξέταση ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά την ανάρτηση της με αρ. 287/27-3-2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Τροποποίηση του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Πόλεως στην περιοχή ¨Πατέλλες¨ στο οικοδομικό τετράγωνο (Ο.Τ.) που περικλείεται από τις οδούς Καβάλας – Μακεδονίας – Οδυσσέως και Ν. Ξυλούρη» (απόφαση 30/2017 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

11.Τροποποίηση μηκοτομής στην οδό Κλεάνθη κατά μήκος των αξονοδιασταυρώσεων Κ611 – Κ612 – Κ613 – Κ614 (απόφαση 31/2017 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

12.Μη Πρόθεση του Δήμου Ηρακλείου να προβεί άμεσα στην εφαρμογή του ισχύοντος σχεδίου πόλης και σε ρυμοτόμηση κτιρίου για την εφαρμογή του, προκειμένου ακολούθως η Δ/νση Πολεοδομίας να χορηγήσει έγκριση εργασιών επισκευής και συντήρησης σε ρυμοτομούμενο κτίριο στην οδό Σαμουήλ Χάουζ αρ. 44 στην Αγία Τριάδα στο Ο.Τ. 103 της συνοικίας Αγ. Τριάδας στην Παλιά Πόλη Ηρακλείου (απόφαση 32/2017 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

13.Έγκριση μετακίνησης του Αντιδημάρχου Ηρακλείου κ. Αναστασάκη Ιωάννη στην Θεσσαλονίκη.

14.Έγκριση μετακίνησης του Αντιδημάρχου Ηρακλείου κ. Ινιωτάκη Πέτρου στην Αθήνα.

15.Οργάνωση έκθεσης για τη Μάχη της Κρήτης.

16.Συμμετοχή στο 30ο Πανελλαδικό Συνέδριο των Κινηματογραφικών Λεσχών.

17.Λύση μίσθωσης ακινήτου που στεγάζεται το ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η. της 4ης Δημοτικής Κοινότητας επί της οδού Ιπποκράτους 1 στην περιοχή της Φορτέτσας.

18.Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των υπηρεσιών της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου.

19.Εκμίσθωση ακινήτου επί της οδού Σταδίου και Μικράς Ασίας στην Νέα Αλικαρνασσό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση