HomeHL-SportsΓιάννης Πολεμαρχάκης: «Μάλλον μας έχουν πει ψέμα για την τρίτη θέση…»

Γιάννης Πολεμαρχάκης: «Μάλλον μας έχουν πει ψέμα για την τρίτη θέση…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν πιστεύει στην άνοδο ο πρόεδρος του ΟΦΗ

Αν και υπάρχει φημολογία για άνοδο και τρίτης ομάδας από τη Β’ Εθνική στη Σούπερ Λίγκα, εντούτοις ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης δεν πιστεύει ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, μιλώντας την Πέμπτη  στο Μetropolis 95,5, o επικεφαλής της διοίκησης των Κρητικών ανέφερε ότι τους έχουν πει ψέματα γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

«Μάλλον μας έχουν πει ψέματα. Δεν το βλέπω. Μας έχουν πει ότι αν κάποια ομάδα δεν πάρει την άδεια, θα ανεβεί η τρίτη ομάδα. Εγώ με τη μικρή εμπειρία που έχω, νομίζω ότι είναι ένα ψέμα. Μακάρι να γίνει, αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο. Εμείς παίζουμε σε όλα και αν βγούμε τρίτοι έχει καλώς», δήλωσε ο Γ. Πολεμαρχάκης.

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το ματς με τον Άρη: «Κανονικά οι δύο ομάδες είναι οι πιο ιστορικές στη Β’ Εθνική. Και ο Άρης και ο ΟΦΗ έχουν πολύ μεγάλη ιστορία. Θα ήταν ευχής έργο να παλεύανε ως προς το ποια θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και ποια θα ήταν δεύτερη. Δυστυχώς και η μία είχε ατυχίες και εμείς είχαμε ατυχίες και διάφορα άλλα».

Για το αν ο ίδιος θα ήθελε να ανέβουν Άρης και ΟΦΗ: «Αυτή ήταν η επιθυμία μου, να έβγαιναν δυο ιστορικές ομάδες. Με πολύ κόσμο, με μεγάλη ιστορία. Τώρα δυστυχώς έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μάλλον θα μείνουμε και οι δύο αμανάτι. Εμείς στον πρώτο γύρο είχαμε τρομερή φιλοξενία από τον Άρη και αυτήν θα την ανταποδώσω. Να είναι σίγουρα τα παιδιά. Όλοι όσοι κατέβουν κάτω. Και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για τον Θάνο που θα είναι ο διαιτητής του αγώνα: «Δεν με ενδιαφέρει η διαιτησία, γιατί και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είχα διαιτησία Σούπερ Λιγκ, αλλά γίνανε… να μην πω τη λέξη».

Για το αν χτυπήθηκε ο διαιτητής στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Εγώ μόλις τελείωσε το παιχνίδι, το μέλημα το δικό μου ήταν να μην χτυπηθούν οι διαιτητές από τους παίκτες, γιατί εγώ τα λέω όλα. Πρώτα η ασφάλεια. Όπως και των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Δεν είδα κάτι. Δεν ήμουν καν στην κερκίδα, ήμουν μέσα στο γήπεδο. Μετά τα έμαθα. Έμαθα ότι τον έσπρωξαν, τον ρίξανε, έπεσε, λιποθύμησε, ήταν φοβιτσιάρης, δεν ξέρω τι στο διάολο έγινε και συγγνώμη κιόλας».

Για το αν κάποιος πρέπει να επιληφθεί του θέματος: «Πρέπει, πώς δεν πρέπει. Ακόμα δεν με κάλεσαν για απολογία. Ούτε ως ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση