HomeHL-9Ενώπιον του ανακριτή ο Ρουμάνος για τη δολοφονία του ομοεθνή του

Ενώπιον του ανακριτή ο Ρουμάνος για τη δολοφονία του ομοεθνή του

Για να απολογηθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του ανακριτή Χανίων αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 54χρονος Ρουμάνος, ο οποίος δολοφόνησε τον 42χρονο ομοεθνή γείτονα του το απόγευμα της Τρίτης για ασήμαντη αφορμή.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε την Τετάρτη στον εισαγγελέα που του απήγγειλε κατηγορίες χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης έδειξε ότι ο θάνατος του Ρουμάνου προήλθε από στραγγαλισμό από βρόγχο.

Επίσης σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρεθύμνου Αντώνη Παπαδομανωλάκη το θύμα έφερε πολλές θλαστικές κακώσεις στο σώμα του που προέρχονταν από πάλη. Κανένα όμως από αυτά τα χτυπήματα δεν ήταν θανατηφόρο. Ακόμα ο 42χρονος δεν είχε τραύμα από αιχμηρά αντικείμενα, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες.

Το χρονικό

Την Τρίτη το απόγευμα, λίγο μετά τις 7, ο 42χρονος βρισκόταν στο σπίτι του, στην οδό Μυλωνογιάννη, με τη Βουλγάρα σύντροφό του και εργαζόταν στον κήπο επισκευάζοντας με τη χρήση διαφόρων εργαλείων, ένα παράπηγμα.

Για αδιευκρίνιστο λόγο ο 54χρονος γείτονας φέρεται να ενοχλήθηκε με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να αρχίσουν τον καυγά και πολύ γρήγορα να πιαστούν στα χέρια.

Ο 54χρονος χτύπησε τον γείτονα του, ενώ στη συνέχεια φέρεται να πήρε ένα συρματόσχοινο από την απλώστρα, τον έδεσε από τον λαιμό σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να στραγγαλιστεί και ειδοποίησε την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες μοιράζονταν την ίδια αυλή και πολύ συχνά οι δυο τους λογομαχούσαν για διάφορους λόγους, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί κανείς ότι οι καυγάδες τους θα είχαν αυτήν την τραγική κατάληξη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση