HomeHL-SportsΓιάννη Χατζηνικολάου: «Έκαναν κακό σχεδιασμό Άρης και ΟΦΗ»

Γιάννη Χατζηνικολάου: «Έκαναν κακό σχεδιασμό Άρης και ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 52χρονος προπονητής είπε ότι του φαίνεται αδιανόητο να παλεύουν οι συγκεκριμένες δύο ομάδες για την 3η και την 4η θέση

Αν υπήρχαν δύο μεγάλα φαβορί στην αρχή της σεζόν για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αυτά ήταν οι Άρης και ΟΦΗ. Πρόκειται για δύο πολύ μεγάλες ομάδες με κόσμο και την απαραίτητη οικονομική ισχύ.

Ωστόσο, στην πορεία διαψεύστηκαν όσοι πίστευαν πως θα ήταν εύκολο για εκείνες να τερματίσουν στην πρώτη διάδα της Β’ Εθνικής. Στον Γιάννη Χατζηνικολάου, πάντως, κάνει ακόμη εντύπωση πως είναι πίσω από Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία. Έχει εργαστεί τόσο στους Θεσσαλονικείς όσο και στους Κρητικούς και με αφορμή το μεταξύ τους ματς μίλησε στο Metropolis 95,5.

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες δείχνουν ισοδύναμες. Αυτό που φαντάζει αδιανόητο, βεβαίως, είναι το ότι ΟΦΗ και Άρης παλεύουν για την 3η και 4η θέση. Στις αρχές της σεζόν λέγαμε ότι είναι τα δύο πρώτα φαβορί για την άνοδο, όμως, εξαιτίας κακών σχεδιασμών κατέληξαν να αγωνίζονται για την 3η και την 4η θέση. Ο Άρης έχει το βαθμολογικό προβάδισμα, όμως, ο ΟΦΗ είναι αρκετά καλά τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ συν τοις άλλοις παίζει και εντός έδρας. Δίνω ίσες πιθανότητες και στις δύο ομάδες».

Για το αν μπορεί να κάνει τη διαφορά το κίνητρο του Άρη: «Το κίνητρο του Άρη είναι να διασφαλίσει την 3η θέση και αν τυχόν η Λαμία κάνει κάποια γκέλα μήπως την προλάβει. Είναι, βεβαίως, ισχυρό κίνητρο. Από την άλλη και ο ΟΦΗ ευελπιστεί πως αν φρενάρει τον Άρη μπορεί να πάρει την 3η θέση, που με αυτά που φημολογούνται ίσως δώσει ένα ακόμη εισιτήριο ανόδου στη Σούπερ Λίγκα».

Για την ομάδα που θεωρεί πως έχει το προβάδισμα στον αγώνα: «Δεν θεωρώ πως κάποια ομάδα έχει το προβάδισμα. Από πλευράς αγωνιστικότητας φαίνεται πως αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος ο ΟΦΗ. Ο Άρης δεν έπεισε φέτος. Είδαμε πως δεν τα κατάφερε σε αντίστοιχο παιχνίδι εκτός έδρας στις Σέρρες. Ο ΟΦΗ από πλευράς μπάτζετ, ομάδας και κόσμου θα είναι μεγαλύτερο εμπόδιο, συν το ότι αγωνιστικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση τελευταία. Το μεγάλο κίνητρο του Άρη είναι το ότι έχει την 3ηθέση έναντι του ΟΦΗ και αυτό του δίνει ένα αβαντάζ. Δεν πρέπει, όμως, να μείνει σε αυτό. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση