HomeHL-9Ενώπιον της δικαιοσύνης ο νεαρός με το επιθετικό πιτ μπουλ

Ενώπιον της δικαιοσύνης ο νεαρός με το επιθετικό πιτ μπουλ

Το σκυλί είχε τραυματίσει δύο άτομα και είχε επιτεθεί σε μια κοπέλα με το σκυλάκι της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο νεαρός ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ που τραυμάτισε το βράδυ της 27ης Απριλίου 2017 δύο άτομα στην περιοχή της Λεωφόρου Παπαναστασίου στο Ηράκλειο.

Ο νεαρός επρόκειτο να δικαστεί στις 28 Απριλίου στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου όμως η δίκη αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν μια νεαρή κοπέλα είχε βγάλει βόλτα το μικρόσωμο σκυλάκι της. Σε κάποια ανύποπτη στιγμή ένα εξαγριωμένο πιτ μπουλ και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έφυγε από την αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε στο σκυλάκι.

Η κοπέλα έβαλε τις φωνές προσπαθώντας να σώσει το κατοικίδιο της, τις οποίες άκουσαν και προσέτρεξαν σε βοήθεια τόσο ο πατέρας της όσο και ένας γείτονάς τους. Στην προσπάθειά τους να σταματήσουν το σκυλί αυτό τους «όρμησε» προκαλώντας τους τραύματα στο λαιμό, το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια.

Οι δύο άντρες ηλικίας 61 και 70 ετών αντίστοιχα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ζήτησε συγγνώμη από τους τραυματίες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση