HomeHL-9Θρήνος στη Γαλιά για τον λαχειοπώλη που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Θρήνος στη Γαλιά για τον λαχειοπώλη που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Είπαν το τελευταίο αντίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Γαλιά μετά το τραγικό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα λίγο έξω από τα Καπαριανά, με θύμα τον 56χρονο λαχειοπώλη Κώστα Κουκουμπεδάκη, πατέρα τριών παιδιών.

Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο τη στιγμή που προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα τον επαρχιακό δρόμο Μοιρών – Αγίων Δέκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο Κώστας Κουκουμπεδάκης, γύρω στις 16:00 χθες το απόγευμα σταμάτησε το ΙΧ του στην άκρη του δρόμου και επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα προκειμένου να μεταβεί σε σούπερ μάρκετ της περιοχής για να ψωνίσει. Τη στιγμή που περνούσε απέναντι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από το διερχόμενο λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου υπέστη ισχυρό κλονισμό.

Στο σημείο του τροχαίου, όπως είχε γράψει και χθες το cretapost, βρέθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς επέστρεφε από άλλο περιστατικό στην περιοχή και οι διασώστες κατέλαβαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν τον άτυχο 56χρονο στη ζωή. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ωστόσο ο οργανισμός του δεν άντεξε τα βαρύτατα τραύματά του και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τη γενέτειρά του τη Γαλιά, καθώς ο 56χρονος λαχειοπώλης ήταν ευρύτατα γνωστός στη Μεσαρά και ευαισθητοποιημένο μέλος της τοπικής κοινωνίας με πλούσια εθελοντική δράση.

Συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι απεύθυναν το «ύστατο χαίρε»  σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γαλιάς όπου και εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία.

Φωτογραφία του τεθνεώτος από το e-mesara.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση