HomeHL-9Σήμερα απολογείται ο 47χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του!

Σήμερα απολογείται ο 47χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του!

Οι αρχές ερευνούν με λεπτούς χειρισμούς την καταγγελία της 14χρονης μαθήτριας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου αναμένεται να διαβεί σήμερα ο 47χρονος άνδρας από το Ηράκλειο, ο οποίος κατηγορείται από την ίδια την ανήλικη κόρη του για βιασμό.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς φαίνεται πως η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης μαθήτριας, και σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, είχε επαναληφθεί κι άλλες φορές στη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου.

Υπενθυμίζεται πως το 14χρονο κορίτσι κατήγγειλε στην αστυνομία το γεγονός και αμέσως μετά άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 47χρονο πατέρα της κοπέλας, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Ο ίδιος ωστόσο, αρνείται κάθε κατηγορία. Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί πως οι γονείς της ανήλικης είχαν χωρίσει και η 14χρονη ζούσε μαζί με τη μητέρα της, ωστόσο όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις διαζυγίου, η κοπέλα έβλεπε συχνά τον πατέρα της. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, τους τελευταίους έξι μήνες ο 47χρονος την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση