HomeHL-GreeceΙατροδικαστής για 36χρονη μεσίτρια: Της έδωσαν αναισθητικό – Δεν ξέρουμε αν αυτό τη σκότωσε

Ιατροδικαστής για 36χρονη μεσίτρια: Της έδωσαν αναισθητικό – Δεν ξέρουμε αν αυτό τη σκότωσε

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο φερόμενος ως δράστης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε για την Τετάρτη ο αγγειοχειρουργός που φέρεται να δολοφόνησε την 36χρονη μεσίτρια, μητέρα τριών παιδιών, μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε προθεσμία για να έχει ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική έρευνα. Η δικηγόρος του 38χρονου, Βασιλική Μαρινάκη, ανέφερε στο protothema.gr: «Ζητήσαμε προθεσμία ελπίζοντας ότι θα υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα από την ιατροδικαστή, που είναι πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο της δικογραφίας όπως επίσης διορίσαμε και τεχνικό σύμβουλο». Μάλιστα η δικηγόρος του αγγειοχειρουργού υποστήριξε πως ο πελάτης της δεν είχε ερωτική σχέση με το θύμα και ήταν απλά ασθενής του.

«Εκείνο το απόγευμα δεν την είδε. Είχαν προγραμματισμένο ραντεβού για επέμβαση, την περίμενε να πάει αλλά δεν πήγε», τόνισε.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού. Κατά την άφιξη του στα δικαστήρια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Την ίδια ώρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση και τα αίτια θανάτου της 36χρονης άτυχης μεσίτριας θα βγουν στο τέλος της εβδομάδας. Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου μίλησε στο protothema.gr λέγοντας: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν θα έχουμε κάτι νεότερο από την τοξικολογική ανάλυση, γιατί είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αναμένουμε να δούμε τον ποσοτικό προσδιορισμό της ουσίας. Βρήκαμε την ουσία, είναι ένα αναισθητικό βραχείας δράσης. Περιμένουμε να δούμε αν είναι ο ποσοτικός προσδιορισμός είναι σε τοξικά, θανατηφόρα επίπεδα ή όχι».

Την ίδια ώρα η οικογένεια μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να παραλάβει τη σορό της άτυχης 36χρονης προκειμένου να γίνει η ταφή της. Πλέον μένουν τα διαδικαστικά, προκειμένου η οικογένεια να πει το τελευταίο «αντίο» στη μεσίτρια. Επιστήθια φίλη μιλώντας στο protothema.gr αποκάλυψε πως η οικογένεια είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Περιμένουνε τη σορό της Ντιάνας για να την κηδέψουν.

Είναι στρεσαρισμένοι και θέλουν να γίνει η ταφή της. Τα μεγάλα της παιδιά έχουν χάσει το χαμόγελό τους. Την μικρότερη κόρη προσπαθούν να την προφυλάξουν όσο περισσότερο μπορούν. Τη στέλνουν σε φίλους και συγγενείς για να παίζει και να ξεχνιέται και προσπαθούν να την έχουν μακριά από την τηλεόραση για να μην δει ή ακούσει κάτι που δεν πρέπει. Ο σύζυγος έχει γίνει σκιά του εαυτού του».

Στο σπίτι του συζύγου φιλοξενούνται και οι γονείς της άτυχης 36χρονης που αδυνατούν να πιστέψουν πως έχασαν τόσο ξαφνικά και άδικα τη μοναχοκόρη τους.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση