HomeHL-PsilaΟργή, αποτροπιασμός, φρίκη…και στο βάθος ο νόμος Παρασκευόπουλου

Οργή, αποτροπιασμός, φρίκη…και στο βάθος ο νόμος Παρασκευόπουλου

Σε έξαρση κάθε είδους παραβατικότητα μετά την εφαρμογή του νόμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οργή, αποτροπιασμός και μίσος είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει κάποιος, μαθαίνοντας μια είδηση σαν κι αυτή, που έχει συγκλονίσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ολόκληρη τη χώρα και αφορά στον 52χρονο, ο οποίος κρατούσε αλυσοδεμένο ένα 20χρονο κορίτσι και το βίαζε επί 18 ολόκληρες ώρες στη Δάφνη Αττικής

Η ιστορία αυτή έχει σοκάρει όλους τους πολίτες , με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη για τον εφιάλτη και τον απόλυτο τρόμο που έζησε αυτό το κορίτσι στα χέρια του υποτιθέμενου “τυφλού” .

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά που έχουμε μάθει για το τι ακριβώς έκανε το ανθρωπόμορφο αυτό τέρας σε ένα κορίτσι μόλις 20 ετών, ο ίδιος με απίστευτο θράσος και κυνικότητα, κατέθεσε στις αρχές ότι όλα γίνονταν με τη θέληση της!

Και η οργή για τη συγκεκριμένη υπόθεση δε σταματάει εδώ!

Ο εν λόγω “κύριος” σύμφωνα με τον “περίφημο” νόμο Παρασκευόπουλο, ενδέχεται μετά την απολογία του στον ανακριτή, να…επιστρέψει στο σπίτι του.

Κι αυτό γιατί όσοι έχουν ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67% ( ο 52χρονος ισχυρίζεται ότι έχει 90% τυφλότητα) και υποπέσουν σε ποινικό αδίκημα, σύμφωνα με το νόμο Παρασκευόπουλου…δεν προφυλακίζονται!

Κοινή απαίτηση όλων προφανώς είναι στην περίπτωση αυτή, να μην εφαρμοστεί ο συγκεκριμένος νόμος -ο οποίος θα έπρεπε μάλιστα προ πολλού να καταργηθεί-, αλλά ο υποτιθέμενος “τυφλός” να οδηγηθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση