HomeΣΠΟΡ«Χρυσή» με την Εθνική ομάδα η Μαριλένα Αρμάου

«Χρυσή» με την Εθνική ομάδα η Μαριλένα Αρμάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απόλυτα επιτυχής ήταν η παρουσία της Μαριλένας Αρμάου με την Εθνική μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης  που έγινε στο Κουνεο της Ιταλίας 5-7 Μαίου 2017.

Η νεαρή αθλήτρια του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου αγωνιζόμενη ως βασική με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Highlight, αργυρό μετάλλιο στο COMBO, Χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό Ομαδικό και 4η θέση στο Ελεύθερο ομαδικό  .

Με τρία  μετάλλια κρεμασμένα στο λαιμό της και απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία της με την Εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που φιλοξενήθηκε στο Κούνεο της Ιταλίας, επέστρεψε στο Ηράκλειο η πρωταθλήτρια του ΚΟΗ Μαριλένα Αρμάου γνωρίζοντας θερμή υποδοχή από φίλους, συγγενείς και φυσικά τις συναθλήτριες της.

«Ήταν μία από καλύτερες διοργανώσεις. Ήταν απίστευτη η εμπειρία που έζησα στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο και ο ανταγωνισμός ήταν έντονος όμως καταφέραμε να πάρουμε την 2η θέση στη γενική βαθμολογία όπως και ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλια αλλά και πολλά μετάλλια στα ντουέτα.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ελπίζω και ανάλογη», δήλωσε η Μαριλένα Αρμάου που μίλησε και για τα άμεσα σχέδια της.

«Ονειρεύομαι μία πολύ καλή θέση στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων και μία καλή εμφάνιση και θέση στο Παγκόσμιο που είναι και ο μεγάλος στόχος της χρονιάς».

Η πρωταθλήτρια του ΚΟΗ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσους την στηρίζουν και στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της. «Οι προπονήτριες μου με έχουν βοηθήσει να φτάσω μέχρι το σημείο που είμαι και συμβάλουν στο να βελτιώνομαι.

Επίσης η οικογένεια μου είναι πάντα δίπλα μου όπως και η ομάδα μου. Το κλίμα στην ομάδα μου είναι πολύ καλό και μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους».

Στους αγώνες μετείχαν 15 χώρες και συνολικά η παρουσία της Ελλάδας ήταν εντυπωσιακή.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση