HomeHL-9Συγκινεί το ντοκιμαντέρ για τον αδικοχαμένο ηθοποιό Χιθ Λέτζερ

Συγκινεί το ντοκιμαντέρ για τον αδικοχαμένο ηθοποιό Χιθ Λέτζερ

Του άρεσε η φωτογραφία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν ένας άνδρας με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές ανησυχίες, που ξεπερνούσαν την υποκριτική, παρουσιάζεται ο αδικοχαμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ Χιθ Λέτζερ στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Αν και έκανε καριέρα μπροστά από τον κινηματογραφικό φακό, πολύ συχνά ο Χιθ κρατούσε και ο ίδιος την κάμερα και απαθανάτιζε στιγμές της καθημερινότητας του και του κόσμου γύρω του.

Του άρεσε πολύ να τραβάει φωτογραφίες, να «αιχμαλωτίζει» στιγμιότυπα από το μετρό του Λονδίνου, πρόσωπα των αγαπημένων του αλλά και τοπία της Αυστραλίας.

Αυτή είναι μία λιγότερο γνωστή πτυχή του ηθοποιού, που έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του στις ταινίες «Μαύρος Ιππότης» για το οποίο κέρδισε μάλιστα Όσκαρ και μετά θάνατον, καθώς και για το Brokeback Mountain.

Το νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει μια ματιά στον άνδρα πίσω από τις κάμερες, σε έναν ακούραστο δημιουργό που λάτρευε να κάνει τον φωτογράφο, δίνοντας πάντα μία προσωπική πινελιά σε κάθε φωτογραφία του.

Πολύ συχνά έπαιρνε ένα στιλό, ένα μαρκαδόρο και ζωγράφιζε πάνω στις φωτογραφίες του.

Έκανε ιδιαίτερα τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του πιο χαρούμενες και πιο ζωντανές με μερικές πινελιές χρώματος.

Την ίδια καλλιτεχνική φύση είχαν και πολλοί από τους φίλους του, όπως είναι ο Τρέβορ ντι Κάρλο που τον συνόδευε σε πολλές από τις «φωτογραφικές του αποδράσεις».

https://www.youtube.com/watch?v=5PPTDsTnaPk

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση