HomeHL-WorldΣτα 91 της η βασίλισσα Ελισάβετ οδηγεί ακόμη!

Στα 91 της η βασίλισσα Ελισάβετ οδηγεί ακόμη!

Δείτε τις φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά τις φήμες και τις συνεχείς «ειδήσεις» για το τι θα γίνει όταν πεθάνει, ποιο πρωτόκολλο θα τηρηθεί και πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει βαλθεί να τους διαψεύσει όλους και συνεχίζει ακμαιότατη στα 91 της χρόνια να ηγείται του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτή τη φορά εξέπληξε τους πάντες, όταν χθες Κυριακή, αφού παρακολούθησε την κυριακάτικη λειτουργία, έκατσε πίσω από το τιμόνι και οδήγησε εκείνη το αυτοκίνητό της πίσω στο παλάτι του Γουίνδσορ!

Ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος αντίθετα, την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πως από το ερχόμενο φθινόπωρο θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, καθώς θα έχει συμπληρώσει τα 96 του χρόνια.

Η Ελισάβετ οδήγησε την πράσινη Jaguar από το βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο πάρκο του Γουίνδσορ, με έναν φρουρό ασφαλείας μαζί της φορώντας ένα μπλε ταγέρ και καπέλο.

Είναι γνωστό ότι η βασίλισσα αγαπά πολύ τα αυτοκίνητα και οδηγεί όποτε έχει την ευκαιρία. Μάλιστα, θεωρείται πολύ καλή οδηγός καθώς έμαθε να οδηγεί ενώ υπηρέτησε στο γυναικείο τμήμα του βρετανικού στρατού κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και είναι ο μόνος άνθρωπος στην Βρετανία που έχει το δικαίωμα να οδηγεί χωρίς να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης.

elisavet-odigei-ena elisabet-odhgos
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση